Tv fiyatları düşer mi?

A Çevrimdışı

Altunf 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
99
30
Arkadaşlar tv almak için araştırma yapıyorum. Lg ve Samsungun 2020 model tvleri bu aylarda çıkıyormuş sanırım. Samsung'unkiler çıkmış hatta ancak henüz ülkemize gelmedi. Sorum şu, 2020 model tvler ülkeye gelince, 2019 model Lg ve Samsung tvler ucuzlar mı? Örneğin 3750-4000 civarı olan 50RU serisindeki tvler 3000 civarına düşer mi? Yoksa doların etkisiyle daha da mı yükselir?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bence düşmez ,hele 1000TL gibi sanki hiç düşmez.Aslında acele etmemekte fayda var bana kalırsa :)

A Çevrimdışı

Altunf 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
99
30
Bence düşmez ,hele 1000TL gibi sanki hiç düşmez.Aslında acele etmemekte fayda var bana kalırsa :)
Hocam aslında sorma sebebim şu 23 nisanda a101e gelecek 49UHL modelini alma fikri de var kafamda diğer tvler zamlanmışken. Şunu sorsam size 49UHL ile başlangıç seviyesi samsunglar (ru7100 vs) arasında görüntü kalitesi olarak büyük bir fark var mıdır? Smart falan önemsiz tv boxım var.

A Çevrimdışı

Altunf 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
99
30
Ben de öyle düşünüyordum ancak kurun oynaması endişelendirdi 3600 civarı olan tvler 4200 oldu son 15 gündür.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Ben de öyle düşünüyordum ancak kurun oynaması endişelendirdi 3600 civarı olan tvler 4200 oldu son 15 gündür.
Dolarin düsmesi bu saatten sonra hayal bence cunku hazinede karsisina surecek TL yok Merkez bankasi bile yil sonu dolar tahminini 7 lira olarak acikladi

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Bu gibi dönemlerde beklemek genelde zarar ettiriyor. İhtiyacınız mı var? Piyasayı bir süre takip edip, uygun bir fırsat denk getirince alın geçin. Bu dolar kuruyla indirim beklemek biraz zor.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
salgının ne kadar süreceği, bu durumun ekonomiye ne kadar ve nasıl etkiler yapacağı belli değil. negatif büyüme (büyüyememe :) ) ile muhatap olacak olan ekonomilerde, özellikle üretim hızı, tüketim miktarı, alım gücü, kredi borçlanmaları, geri ödeme gücü vb. bir sürü detay var. kısaca elde kalan eski tvleri kırpıp yıldız yapacak halleri yok. illa ki bunlar talebe göre arz edilecektir. nakit sıkıntısı vb. sebeplerden dolayı da fiyatların düşmesini bekliyorum. sanayicisever iktidarımızın , ertelenen -ertelenecek vergi borçlarını da salgının etkileri geçer geçmez isteyeceğini hesaba katarsak, fiyatlarda düşme olması pek de sürpriz olmaz.

Geri
Üst Alt