Tv farkli bi anakart takmak

Rasit bülbül

Yeni Üye
Puan 1
Çözümler 0
Katılım
23 Nis 2020
Mesajlar
1
Yaş
32
Rasit bülbül
Oncelikle herkese merhaba aranizda yeniyim sizlerden bir konu hakkinda bilgi almak isterim sunny 43inc smart bi tv miz vardi ekrani kirildi bunun anakartini 82 ekran awox tvye bagladim fakat ekran hem ters hemde ayni goruntuden orantısız olarak 4kosede var cozum saglayabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim saglicakla
 
Öncelikle kırıldığı için üzgünüm ,sonrasında test amaçlı kartı kullandığın için de sevindim ama konuyu "Hobi" bölümüne açmışsın ,yanlış bölümde yani ,ilgili bölüme taşıyorum ,ama hemen bir yanıt bekleme tabii.
 
Geçmiş olsun,
43" tv parçasını 32" tv ye takmışsınız.
Arabanız var,
17" jant lastik kullanırken biri hasar görmüş, sizde onun yerine 14" jant lastik takmışsınız. 3x17, 1x14.
Bu şekilde yola gidildiğinde ne kadar randıman alınır ise bu da o kadar olur diye konuyu örnekleyeyim anlaşılması açısından.
 
Panel yazilimini panel üreticisi firma hazirlar ,tv üreticisi ürettigi seri icin kendi yaziliminina panel yazilimini entegre eder, ekran boyutunuda genelde esnek olarak tutar,benim 58" ekran ve 50" ekran tv lerin hw profildeki panel config degeri karsisinda 32 ekran yaziyor.
Benim gözlemim ekran boyutundan ziyade görüntü bozuklugu daha cok panel tipi ve panelin tconlu t consuz olmasiyla ilgili uyumsuzluklar sonucu ortaya cikiyor ve cogunlugu panel yazilimiyla düzeltilebiliyor.
 
Geri
Üst Alt