Tv farkli bi anakart takmak

R Çevrimdışı

Rasit bülbül

Yeni Üye
23 Nis 2020
1
31
Oncelikle herkese merhaba aranizda yeniyim sizlerden bir konu hakkinda bilgi almak isterim sunny 43inc smart bi tv miz vardi ekrani kirildi bunun anakartini 82 ekran awox tvye bagladim fakat ekran hem ters hemde ayni goruntuden orantısız olarak 4kosede var cozum saglayabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim saglicakla

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
Öncelikle kırıldığı için üzgünüm ,sonrasında test amaçlı kartı kullandığın için de sevindim ama konuyu "Hobi" bölümüne açmışsın ,yanlış bölümde yani ,ilgili bölüme taşıyorum ,ama hemen bir yanıt bekleme tabii.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Geçmiş olsun,
43" tv parçasını 32" tv ye takmışsınız.
Arabanız var,
17" jant lastik kullanırken biri hasar görmüş, sizde onun yerine 14" jant lastik takmışsınız. 3x17, 1x14.
Bu şekilde yola gidildiğinde ne kadar randıman alınır ise bu da o kadar olur diye konuyu örnekleyeyim anlaşılması açısından.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Panel yazilimini panel üreticisi firma hazirlar ,tv üreticisi ürettigi seri icin kendi yaziliminina panel yazilimini entegre eder, ekran boyutunuda genelde esnek olarak tutar,benim 58" ekran ve 50" ekran tv lerin hw profildeki panel config degeri karsisinda 32 ekran yaziyor.
Benim gözlemim ekran boyutundan ziyade görüntü bozuklugu daha cok panel tipi ve panelin tconlu t consuz olmasiyla ilgili uyumsuzluklar sonucu ortaya cikiyor ve cogunlugu panel yazilimiyla düzeltilebiliyor.

Geri
Üst Alt