TV de hızlı sahnelerde ekranda belli olan dikey sütunlar

O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
50ub8300 TV im var hızlı sahnelerde aydınlatma sütunları herhalde çok belli oluyor normalmidir bu yoksa hata mı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Aslında IPS panel teknolojisi ile özdeşleşmiş bir sorun olmakla birlikte bu durumun VA panel ile üretilmiş bir VESTEL de görülmesi de bizi şaşırtmalı mı bilemedim :)

TV seri numarası paylaşırmısınız rica etsem.:ok

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bende de var. Nefret ediyorum o sorundan.. İnsanın psikolojisini bozuyor. Dandik paneller işte.. Yine plazma diyorum..

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
va panelde yırtılma ve bu tür sorunlar nasıl oluyor ya? cidden değişik bi durummuş.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Aslında IPS panel teknolojisi ile özdeşleşmiş bir sorun olmakla birlikte bu durumun VA panel ile üretilmiş bir VESTEL de görülmesi de bizi şaşırtmalı mı bilemedim :)

TV seri numarası paylaşırmısınız rica etsem.:ok

hocam arkadaş dün a101 den

Hi Level 49HL560 49" Uydu Alıcılı Led TV

almış ancak görüntü çok mat ve soluk geldi .Bu tv de Va panel mi var ?Va paneller bu kadar mı mat ve soluk ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hocam arkadaş dün a101 den

Hi Level 49HL560 49" Uydu Alıcılı Led TV

almış ancak görüntü çok mat ve soluk geldi .Bu tv de Va panel mi var ?Va paneller bu kadar mı mat ve soluk ?
VA panel + MB140 + 200hz + 49'' gibi bir kombinasyon bir araya gelince bence sonuç kaçınılmaz oluyor :)

Meraktan mütevellit, HDMI dan harici bir yayın veya USB den yüksek kalitede video vererek deneme imkanın olur mu müsait bir zamanda?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
VA panel + MB140 + 200hz + 49'' gibi bir kombinasyon bir araya gelince bence sonuç kaçınılmaz oluyor :)

Meraktan mütevellit, HDMI dan harici bir yayın veya USB den yüksek kalitede video vererek deneme imkanın olur mu müsait bir zamanda?
teşekkürler hocam.Açıkcası arkadaşı üzmek istemediğinden belli etmedim.Pek deneme şansımda olacağını sanmıyorum.Peki Va panele sahip tüm Samsung paneller bu şekildeki mi? Evdeki vestele kurban olayım dedim içimden.Renk canlılığı açısı parlaklığı hiç hoşuma gitmedi.Servis menüsünde de vestel üretimi gözüküyordu panel.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt