Sizin panel IPS o yüzden onu yadırgamam zaten de, arkadaşın modelde kullanılan paneller için zihnimi kurcaladım, IPS olmaması lazım. Yine de seriyi paylaşınca belli olur her şeyAynısı bende de var regal 49r7020u
7663721 600426Sizin panel IPS o yüzden onu yadırgamam zaten de, arkadaşın modelde kullanılan paneller için zihnimi kurcaladım, IPS olmaması lazım. Yine de seriyi paylaşınca belli olur her şey
Nedeni nedir bunun hatamıSizin panel IPS o yüzden onu yadırgamam zaten de, arkadaşın modelde kullanılan paneller için zihnimi kurcaladım, IPS olmaması lazım. Yine de seriyi paylaşınca belli olur her şey
Aslında IPS panel teknolojisi ile özdeşleşmiş bir sorun olmakla birlikte bu durumun VA panel ile üretilmiş bir VESTEL de görülmesi de bizi şaşırtmalı mı bilemedim
TV seri numarası paylaşırmısınız rica etsem.
7663721 600426Aslında IPS panel teknolojisi ile özdeşleşmiş bir sorun olmakla birlikte bu durumun VA panel ile üretilmiş bir VESTEL de görülmesi de bizi şaşırtmalı mı bilemedim
TV seri numarası paylaşırmısınız rica etsem.
VA panel + MB140 + 200hz + 49'' gibi bir kombinasyon bir araya gelince bence sonuç kaçınılmaz oluyorhocam arkadaş dün a101 den
Hi Level 49HL560 49" Uydu Alıcılı Led TV
almış ancak görüntü çok mat ve soluk geldi .Bu tv de Va panel mi var ?Va paneller bu kadar mı mat ve soluk ?
teşekkürler hocam.Açıkcası arkadaşı üzmek istemediğinden belli etmedim.Pek deneme şansımda olacağını sanmıyorum.Peki Va panele sahip tüm Samsung paneller bu şekildeki mi? Evdeki vestele kurban olayım dedim içimden.Renk canlılığı açısı parlaklığı hiç hoşuma gitmedi.Servis menüsünde de vestel üretimi gözüküyordu panel.VA panel + MB140 + 200hz + 49'' gibi bir kombinasyon bir araya gelince bence sonuç kaçınılmaz oluyor
Meraktan mütevellit, HDMI dan harici bir yayın veya USB den yüksek kalitede video vererek deneme imkanın olur mu müsait bir zamanda?