Yazılım.etiketi sökmüşler maalesef anakart üzerinde 17mB82s yazıyor sadece
Sizde bu yazılımı deneyin.bendede seg 39 inç tv var aynı anakarta sahip benimde açılışta seg yazısı gelip yeniden başlıyor. yazılım konusundan arka resimle yazılım talep ettim fakat yüklenmiyor. daha önceden fişe tak ok basılı tut şeklinde yazılım kurmuştum. tv ye ne yapacağımı bilemedim.
Tekrardan merhaba. Yazılımı bi türlü atamadım. Daha önceden ok tuşu ile yazılım kurmuşluğum var şimdi televizyonum yazılım yükleme moduna girmiyor ok tuşuna basılı tutunca. yapabileceğim bir şey var mı ?Sizde bu yazılımı deneyin.
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Hımmm, belki kartta(flash) sıkıntı olmuştur.Tekrardan merhaba. Yazılımı bi türlü atamadım. Daha önceden ok tuşu ile yazılım kurmuşluğum var şimdi televizyonum yazılım yükleme moduna girmiyor ok tuşuna basılı tutunca. yapabileceğim bir şey var mı ?
Farklı flash bellek ile deneyinTekrardan merhaba. Yazılımı bi türlü atamadım. Daha önceden ok tuşu ile yazılım kurmuşluğum var şimdi televizyonum yazılım yükleme moduna girmiyor ok tuşuna basılı tutunca. yapabileceğim bir şey var mı ?
O yazılımı attım ama uymadı ekran ters döndükaynaklar bölümünde mb82 ait kurtarma yazılımı bulunmakta.
Cod panel (VES315xxxxxxxx) ??.O yazılımı attım ama uymadı ekran ters döndü