By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Rica ederim.Yardımınız için çok tşk ederim
Rica ederim.Yardımınız için çok tşk ederim
tekrar mrb servis çağırdım gelip baktılar bu kart mboot işlemi yapamıyacaklarını kartın değişmesi gerektiğini söylediler. karta mboot yapabilecek arkadaş varmı formda ?Rica ederim.
Zor ,mboot denilen tvyi ilk açan(boot eden) uygulama (öyle yazayım,kısaca) dır.Kolay kolay yazılmaz yani herkes yazamaz gibime geliyor,özel aparatı falan olmalı yazdırmak için maalesef.tekrar mrb servis çağırdım gelip baktılar bu kart mboot işlemi yapamıyacaklarını kartın değişmesi gerektiğini söylediler. karta mboot yapabilecek arkadaş varmı formda ?
Anakart bulamıyorum serviste yok farklı anakart takıp deneyeceğim panel yazılımını bulamadım ((23229828) İstanbulda mboot yükleme işini yapabilen varmı elden götüreyim yada Türkiye’ nin herhangi bir şehrine kargolayabilirim. Yoksa tv çöp olacak yardımcı olacak bir arkadaş arıyorumZor ,mboot denilen tvyi ilk açan(boot eden) uygulama (öyle yazayım,kısaca) dır.Kolay kolay yazılmaz yani herkes yazamaz gibime geliyor,özel aparatı falan olmalı yazdırmak için maalesef.
Eger vestel ürünü farkli bir anakart takmayi planliyorsaniz sizde anakart degisimi epey zor görünüyor., baglantilar cok farkli, linkteki konuya gözatin derim..Anakart bulamıyorum serviste yok farklı anakart takıp deneyeceğim panel yazılımını bulamadım ((23229828) İstanbulda mboot yükleme işini yapabilen varmı elden götüreyim yada Türkiye’ nin herhangi bir şehrine kargolayabilirim. Yoksa tv çöp olacak yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum
Tv tam donanım gidecek yükleme aşamasında tv ye enerji verilmiş olacak
Tşk ederim okudum tv yi kurtarmak için 3 seçeneğim var 1. Kendi anakartıma spi flash a mboot yüklemek fakat dump dosyası bulamıyorum 2 aynı karttan bulup takmak kart bulamıyorum 3 girişleri aynı olan kart bulup takmak kart buldum ama panel yazılımı bulamıyorum.Eger vestel ürünü farkli bir anakart takmayi planliyorsaniz sizde anakart degisimi epey zor görünüyor., baglantilar cok farkli, linkteki konuya gözatin derim..
Panel yazilimi icin deneme yanilma yoluyla uygun yazilim bulunabilir ,ama önce panele uygun baska marka anakart olabilir mi diye bu alanda bilgisi olan bir ustadan yardim alin.
Philips e vestel , Lg ye philips takanlarin örnekleri forum iceriklerinde mevcut..
Anakart degisimi hakkinda dikkat edilmesi gereken ayrintilar,deneyimlerim..
Cesitli sebeblerden dolayi anakartimiz bozuldugunda veya artik teknik yetersizlikler sebebiyle youtube netflix gibi uygulamalari desteklememeye basladiginda aklimiza gelenlerden bir tanesi mevcut kart yerine daha iyi özelliklere sahip kart takabilirmiyiz sorusudur. Ben bu soruya cevap vermek...tavsiyeforumu.com
hangi karti takmayi planliyorsunuz, vestel ürünü ise deneme yanilma ile uygun panel yazilimi bulunur ,ben o sekilde yapiyorum bulamazsam.Tşk ederim okudum tv yi kurtarmak için 3 seçeneğim var 1. Kendi anakartıma spi flash a mboot yüklemek fakat dump dosyası bulamıyorum 2 aynı karttan bulup takmak kart bulamıyorum 3 girişleri aynı olan kart bulup takmak kart buldum ama panel yazılımı bulamıyorum.
17mb100 takmayı düşünüyorum yarın gelecek deneyeceğim. spi flash a mboot dosyası yükleyerek kurtarmak istiyorum. Bu kartın boot dosyasını nereden bulabilirim?hangi karti takmayi planliyorsunuz, vestel ürünü ise deneme yanilma ile uygun panel yazilimi bulunur ,ben o sekilde yapiyorum bulamazsam.
Çift lvds Li buldum tcon değişmeyecemmb100 4k panel icin diye biliyorum,ayrica tek lvds kablo girisi var, T-con u da mi degistiriyorsunuz?
Merhaba sayın ustam 24 inç toplama bir cihaz anakart değişmiş galiba arka kapakta etiket yok yırtılmış logo geliyor led yanıyor kumanda işlemiyor rica etsem yardımcı olur musunuzTv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Aşağıda cevap verildi:Merhaba sayın ustam 24 inç toplama bir cihaz anakart değişmiş galiba arka kapakta etiket yok yırtılmış logo geliyor led yanıyor kumanda işlemiyor rica etsem yardımcı olur musunuz