Bilmiyorum ben hdr yok dediğiniz için paylaşmıştım videoyu bu seviyede çok fark olacağını sanmıyorumbunun 58i için bugün a101 e gittim isterseniz getirtiriz dediler. onun paneli pandaymış galiba. Sizce büyük fark oluşur mu?
fark eder tabiki lg ips panel var 55 de açı sorunu yok hdr'var panda va panel ben lg panel olduğu için aldım tv'ye ihtiyacım yoktu ama LG IPS panel varmış diye aldımbunun 58i için bugün a101 e gittim isterseniz getirtiriz dediler. onun paneli pandaymış galiba. Sizce büyük fark oluşur mu?
evet o model şu an internet satışında mevcut, memnun musunuz? Benim için en önemli olan şey renkler ve görüntü kalitesifark eder tabiki lg ips panel var 55 de açı sorunu yok hdr'var panda va panel ben lg panel olduğu için aldım tv'ye ihtiyacım yoktu ama LG IPS panel varmış diye aldım
Hi Level 55UHL950
ben yeni aldım kargo bekliyorum renkler ve görüntü kalitesi bana göre süper fiyatının üstünde kaliteli ürün size göre nasıl olur bilemem?evet o model şu an internet satışında mevcut, memnun musunuz? Benim için en önemli olan şey renkler ve görüntü kalitesi
seg LE26912FHD-B ,anakart17mb81-2 23128494. tvmin sorunu standby ışığ sürekli yaniyor tv çalışmiyor,arıza yazılımla ilglimi,anakartmı arızalı yardımci olabilirseniz,gerekirse kartı gönderebilirim teşekkürler