Resimde belli değil izleme anında görüntüde rahatsızlık vermiyorsa önemsemeyin rahatsızlık veriyorsa servisten destek alın en azından servis tv nin yanında olacağı için daha net görür
Yok hocam model 65Q9900Model Ua9600 sanırım bu panel ler frameleas yani panel çerçeveye yapıştırma. bant yöntemi ni denemeyin elinizde kalır çok rahatsız edici boyutta değil frameleas paneller in çerçeveleri ince ve zayıf olduğu için bu şekilde olabiliyor
Bravo ,valla hiç aklıma gelmemişti butvleri taşırken rastgele bir tarafına yatırıyorlar araç hareket ederken de yolda ki sarsıntılar buna neden oluyor olabilir...
buna ek olarak duvar aski aparatınında bulutlanmaya neden olduğu düşünüyorum.tvleri taşırken rastgele bir tarafına yatırıyorlar araç hareket ederken de yolda ki sarsıntılar buna neden oluyor olabilir...
Baya gözüme batmaya başladı ve rahatsız ediyor beni bu durum, servisi çağırsam ya normal diyecek yada panel değişecek yada yeni tv verecek ama gelen tv nin bundan daha kötü olmayacağını bilmiyoruz bile. LED panellerin çilesi bu sanırım
Değinmek istediğiniz nokta nedir hocam, her led tv de olduğu mu ? Benim ki arkadaşın ki gibi abartı değil amaPhilips 75PUS8807 ışık sızması normal mi ?
Merhaba 25.10.2022 tarihinde mediamarktan 75pus8807 tv aldım tv kurumulu için 01.11.2022 de servis geldi kurulumu yaptı gitti. Gün ışında birşey sezmedim. Akşam film izlemek istediğimde resimdeki gibi ışık sızmaları ile karşılaştım. Gün ışığında dikkatli bakınca algılanıyor. Servisi aradım gün...tavsiyeforumu.com