T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Televizyon tavsiyesi alın siz arkadaşlardan hocam.Bilgiler için çok teşekkürler. Aslında televizyonu henüz almadım, yeni alacağım ve hazırıklarımı şimdiden yapıyorum vakit varken. 40c650 haala yaşıyor ama artık seviye atlama zamanı geldi, emektarı diğer odada kullanacağım.
Film indirip izlemek artık benim içinde sürdürülebilirliğini yitirdi ancak forumda yazılanları okuyunca Stremio veya benzeri platformlarda HDR filmleri izlemenin sağlıklı lmadığı, TV lerin cash'lerinin yetmeyeceği veya mediaboxların da stream yaparken aynı sorunu yaşatacağı bilgileri paylaşılmış. Bunları okduktan sonra bu yola tekrar dönme fikri ortaya çıktı. Yoksa yıllarca HDD'ye film indirdim ve sonrasında artık başedilemez hale geldi ve zamanda eskisi gibi olmadığı için online platformlara bende yöneldim.
Tecrübeleriniz benim için çok öznemli. 80c almak yerine android özellikli başka bir tv almak mı daha iyidir yoksa 80c alıp birde mediabox alıp filmleri online platformlardan izlemek mi daha mantıklıdır. Yada dediğiniz gibi sadece 80c yeterli olacakmıdır. Aslında mediabox almak istemiyorum ama mecbur kalacağımı düşündüğüm için alacağım. Tabikide sadece tv bu işi çözecekse harici bir kutuya hiç gerek kalmasın.
Bu arada bu gibi konuların daha çok konuşulduğu bir başlık varsa o sayfayı da okuyabilirim ancak forum biraz karışık geldi direk bu konularla alakalı başlıklara erişemedim.
Unforgotten
HDR'a şıkışıp kalmayın DV+HDR dd+ atmos destekleri olsun malum fiyatlar arttı günü geliyor o özellikler gerekli oluyor önce TV alın testlerini yapın yetersiz gelirse TvBox bakarsınız.