slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Daha az yer kaplıyor ve upgradable.Pahalı ve tv box tan çok fazla enerji tüketiyor, elendi
Daha az yer kaplıyor ve upgradable.Pahalı ve tv box tan çok fazla enerji tüketiyor, elendi
Ömrü kısa olur bunun demedi deme 18.000 TL civarı PC toplasam daha iyi sonuç alırım .Hımm. Streaming game için bu yetmez diyorsun yani mübarek;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aslında tamamen gülelim diye söyledim. Mantığına bakacak olursak gerçekten bu fiyatlarla mini PC olayı hala ütopya. Adam akıllı alırım anakartı, kasayı kurar geçerim. Ya da daha da param varsa notebooku alır geçerim.Ömrü kısa olur bunun demedi deme 18.000 TL civarı PC toplasam daha iyi sonuç alırım .
Konu sahibimiz yeni misafirlerimizden biri. Forumda küçük bir gezinti ile birçok model hakkında zaten fikir sahibi olabilir. Dolayısıyla açtığı konu altında bizler ekstradan brainstorming yapacağız ki üzerine birşeyler katalım mübarek. Sayın The_SreT ' in ve senin açtığın konularda bolca doyurucu bilgi mevcut.Konu sahibi bi Tavsiye istedim konu nerden nereye geldi diyordur kusura bakmasın artık beyin fırtınası yapıyoruz konu az dağıldı
Oyun oynama amacın varsa Nvidia Shield Pro 2019 almalısın. Diğerleriyle oyun felan oynanmaz, hee oynanırda işte Play Store da tavşan kaç tazı tut oyunları felan. Çok ısınan cihazlar bunlar, oyun oynama sırasında ısıyı engelleyecek bir sistemleri yok, içlerinde fan bile yok.
Oyun oynamak için oyun konsolu, streaming için Tv Box alınmalı.
...Çok yanlış eksik bilgi sahibisiniz cloud Gaming hakkında çünkü Cloud Gaming sistem gereksinimleri Bluetooth wifi ve internet hızı önemli sadece tarayıcı veya kendi appi üzerinden film izler gibi Stream yoluyla çalışıyor sistem cloud Gaming oynanır her cihazda sadece dediğim gereksinimleri yeterli.
Bütçe hiç önemli değil. Bluetooth wifi ve sistem güncelleme desteği ömür boyu uzun süre alması yeterli her sene yeni model e para vermek istemiyorum yeni güncellemesi için. Nereden satın alabilirim?Nokia 8010 veya Homatics 4K Plus derim. Sticklerden uzak durmanı tavsiye ederim. Bütçenizde önemli tabiki.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Nokia Streaming Box 8010 ( Android Tv Box )
Merhaba arkadaşlar lisanslı Android Tv Box'ları tanımaya devam edelim. Nokia'nın, Sei Robotics üretimi yeni cihaz Streaming Box 8010, S905X4-K işlemcisine sahip bu ürün 4GB DDR4 Ram ve 32GB hafızası ile dikkat çekiyor. Bu cihazın asıl dikkat çeken tarafı ise tam lisanslı oluşu ( L1 - Netflix -...tavsiyeforumu.com
Nvidia Shield Pro 2019 alın siz Geforce now ile en uyumlu çalışan TVBox. Sıkıntısız 3-5 yıl giderApple TV sürekli güncelleme desteği alıyor mu? Her sene yeni model için para vermek istemiyorum
Android TV box ler hangileri sürekli Google güncelleme desteği alıyor? Bu konuyu çok merak ediyorum bazı TV box ömür boyu Google güncelleme desteği var deniyor da bilgi sahibi olanlar aydınlatabilir. Şimdiden teşekkürler.
Bütçe hiç önemli değil. Bluetooth wifi ve sistem güncelleme desteği ömür boyu uzun süre alması yeterli her sene yeni model e para vermek istemiyorum yeni güncellemesi için. Nereden satın alabilirim?
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Vergi dahil alışveriş siteleri var mı? Nereden nasıl satın alabilirim öneriniz?Nvidia Shield Pro 2019 alın siz Geforce now ile en uyumlu çalışan TVBox. Sıkıntısız 3-5 yıl gider
Cloud Gaming için öyle pahalı bir cihaz almanıza gerek yok, standart bir tv box ta alsanız gerekli apk ları yükleyip üyeliğinizle buluttan oyunları oynayabilirsiniz. Ancak bütçe sınırınız yoksa ve en iyi cihazı istiyorsanız Nvidia Shield Pro 2019 alanilirsiniz. Ancak dediğim gibi yapmak istediğiniz için pahalı bir ürüne gereksiniminiz yok.Çok yanlış eksik bilgi sahibisiniz cloud Gaming hakkında çünkü Cloud Gaming sistem gereksinimleri Bluetooth wifi ve internet hızı önemli sadece tarayıcı veya kendi appi üzerinden film izler gibi Stream yoluyla çalışıyor sistem cloud Gaming oynanır her cihazda sadece dediğim gereksinimleri yeterli.
Yurtiçi sınırlı sayıda satışının yapıldığı siteler mevcut.Yardımlarınız için teşekkür ederim. Vergi dahil alışveriş siteleri var mı? Nereden nasıl satın alabilirim öneriniz?