aynen arkadasım aldı 1 ay once cok memnun.bakalım zorlayabilirsek olabilir çünkü araştırmalarım sonucu büyük bir çoğunluk bu cihazı söylüyorBiraz daha arttırabilirsen bütçeyi xiaomi mi box s en iyi çözüm bu aralar
Aklın yolu bir, 4k tv yoksa s olmayan düz modeli de alınabiliraynen arkadasım aldı 1 ay once cok memnun.bakalım zorlayabilirsek olabilir çünkü araştırmalarım sonucu büyük bir çoğunluk bu cihazı söylüyor
Mi stick çok ilgimi çekti ama yurtdışı fiyatı bile 85 $ bize vergilerle beraber en az 1000 liraya gelir maalesefO bütçeye yok öyle bir cihaz.
Mi alacaksanız 'da yeni olanını alın (Netflix - Prime Video tuşlu).
Yada az daha bekleyin Mi Stick alın.
Ama yeni ürün.Mi stick çok ilgimi çekti ama yurtdışı fiyatı bile 85 $ bize vergilerle beraber en az 1000 liraya gelir maalesef
Acele etmeyin yada klasik mi box fazla beklenti içine girmeden kullanın.biraz yükselecek bütçe ozaman
bende TÜRKNET kullanıyorum 35 mbps suan ssıptv de kullanıyorumda sıktı artık cok kasma yasıyorum program cok randıman vermıyor banaAcele etmeyin yada klasik mi box fazla beklenti içine girmeden kullanın.
Meselâ SeyirTürk, Stremio, iptv Extreme kurup kullanın.
Bunlarıkullanmak birazda internet ile ilgili.
Arkadaşım dsmart internet ile SeyirTürk izleyemiyor.
hocam benım televızyonda wifi yok bu mı boxı nasıl kurarız usb ethernet aparatı alarak mı?Ama yeni ürün.
Geçen hafta iki mi box kurulumu yaptım TiviMate menü geçişleri kasıyor.
4k 60 fps youtube kasıyor (Smart Youtube ile test ettim)
Orta şeker programlar ile iş görür.
Yenisi nerede ise iki kat hızlı.
Birde 3gb rem 16 gb rom ile gelirse süper.
Böyle şeyler minimum 5 yıl kullanılıyor.
Boxta wifi var sen tvye hdmi ile bağlayacaksınhocam benım televızyonda wifi yok bu mı boxı nasıl kurarız usb ethernet aparatı alarak mı?
eyvallah anladım baskanBoxta wifi var sen tvye hdmi ile bağlayacaksın
eyvallah onu alacaz gibi gözüküyorBenim de tavsiyem xiaomi mi box s yana olacak kendimde kullanıyorum.