R
ramaxforever
Yeni Üye
- 10 Mar 2018
- 36
arkadaşlar merhaba. geçenlerde salondaki tvnin arkasına bir hdmi kablosu takmaya çalıştım. tvnin arkası o kadar dar ki takamadım. sonrasında bu tvden umudu kesdim. lakin yeni tv aldım bunuda monitör gibi kullanmak istiyorum. bunun içinde tvnin arkasındaki girişlerin tak-çıkar işlevselliği artıyor. bu yüzden askı aparatlarını incelemeye koyuldum. hatta servisi aradım tvyi kurdurmadan önce bana bir akıl versin diye. araştırdıklarım içerisinde sadece hareketli tv askı aparatları tvnin arkasındaki girişleri pratikleştiriyor. arada baya boşluk kalabiliyor. sabit askı aparatları ise duvar ile tv arkasında dar bir alan bırakıyor ve tv hareketsiz kalıyor. yetkili servis ile görüştüğümde bana hareketli askı aparatlarının montajını yapmadıklarını söylediler. hareketli askı aparatlarınında sağlıksız olduğu için tavsiye etmediklerini söylediler. bu benim kafamı karıştırdı. çözüm önerisi sorduğumda ise bana hdmi çoklayıcı kullanmamı önerdiler. lakin internette yaptığım araştırmalarda ise 10 ürün alan kişinin 3 ü memnun değil bu ürünlerden. tabiki markadan markaya değişiyordur kalitesi ama bana bu da çok sağlıklı gelmedi işin açıkçası
aldığım 2 tvninde yan kenarlarına sadece usb girişi koymuşlar. sizlerde durum nedir bilemiyorum ama tasarım olarak kenarlara en azından bir tane hdmi girişi koysalar insanlar sıkıntı çekmezler diye düşünüyorum. tvnin arkasına koyunca bu girişleri artık el yordamı ile hangi deliğe sokarsınız belli olmuyor. bir de sokacağınız kablo kalınsa eliniz boş dönüyorsunuz
bu konuda fikirleri ve çözüm önerileri olan arkadaşlara müteşekkirim
iyi geceler
aldığım 2 tvninde yan kenarlarına sadece usb girişi koymuşlar. sizlerde durum nedir bilemiyorum ama tasarım olarak kenarlara en azından bir tane hdmi girişi koysalar insanlar sıkıntı çekmezler diye düşünüyorum. tvnin arkasına koyunca bu girişleri artık el yordamı ile hangi deliğe sokarsınız belli olmuyor. bir de sokacağınız kablo kalınsa eliniz boş dönüyorsunuz
bu konuda fikirleri ve çözüm önerileri olan arkadaşlara müteşekkirim
iyi geceler