Çevrimdışı slowfood Moderatör 23 May 2022 7,881 28 Haz 2023 #15 Akigo35' Alıntı: Burda üst segment bir markadır ama ne zaman bir yerlerde tuvalete girip bu markayı görsem küfür yemiş gibi oluyorum Genişletmek için tıkla ... O neden üstadım? Biz de kullanıyoruz. Hatta uzun zamandır uyguladığımız yerler oldu.
Akigo35' Alıntı: Burda üst segment bir markadır ama ne zaman bir yerlerde tuvalete girip bu markayı görsem küfür yemiş gibi oluyorum Genişletmek için tıkla ... O neden üstadım? Biz de kullanıyoruz. Hatta uzun zamandır uyguladığımız yerler oldu.
Çevrimdışı Akigo35 Süper Üye 20 Tem 2020 1,124 44 28 Haz 2023 #16 slowfood' Alıntı: O neden üstadım? Biz de kullanıyoruz. Hatta uzun zamandır uyguladığımız yerler oldu. Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de varmı bilmiyorum o yuzden söyledim
slowfood' Alıntı: O neden üstadım? Biz de kullanıyoruz. Hatta uzun zamandır uyguladığımız yerler oldu. Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de varmı bilmiyorum o yuzden söyledim
Çevrimdışı slowfood Moderatör 23 May 2022 7,881 28 Haz 2023 #17 Akigo35' Alıntı: Türkiye'de varmı bilmiyorum o yuzden söyledim Genişletmek için tıkla ... Açıkçası benim hatırladığım bir 15 yıl. Hatta belki daha fazla olabilir. Tabii ki her noktada tercih edilmiyor maliyetinden dolayı ama var.
Akigo35' Alıntı: Türkiye'de varmı bilmiyorum o yuzden söyledim Genişletmek için tıkla ... Açıkçası benim hatırladığım bir 15 yıl. Hatta belki daha fazla olabilir. Tabii ki her noktada tercih edilmiyor maliyetinden dolayı ama var.