türknetin fiberi çok iyiEvet fiber türk Telekom altyapısı
türknetin fiberi çok iyiEvet fiber türk Telekom altyapısı
türknetin fiberi çok iyi
Türknet de Türktelekom altyapısı ile hizmet vermiyor mu? Nasıl daha kaliteli hizmet veriliyor şaşırıyorum. Türk telekomdan kurtulmak istiyorum.Şiimdilik Türknet alternatif gibi.
gibirnet sanal ip veriyor diye biliyorum ipleriniz aynı mı modem arayüzü ile googledekiTürknet bana bedava hizmet vereceğini söylese bağlatmam ? müşteri temsilcilerine ulaşamama kesintiler ve muhattap bulamama en büyük eksiklik... Ben GIBIRNET kullanıyorum taahhüt yok piyasadaki en uygun fiyatı veriyorlar ayrıca 3 ay oldu tık yok kendi vaadettiği hızı veriyorlar. 7/24 istediğin saatte ara telefonuna ve whatsapp hattına kesin cevap veren birisi de var (üstelik bot değil bizim gibi bir insan ?) Ayrıca steam oyunlardaki Ping değerim türknetteki değerlere nazaran 10-15 ping daha azaldı. Taahhütsüz internet araştıranlar bi düşünsün derim.
Bu ne gibi bir sıkıntı yaratır? Yani cihax kontrolü dışında sadece internete gir çık yapanlar için sorsam???gibirnet sanal ip veriyor diye biliyorum ipleriniz aynı mı modem arayüzü ile googledeki
statik IP adresi kişiye özeldir değişmez genel olarak güvenlik amaçlı kurumsal şirketler firmalar tarafından ağ güvenliği kamera sistemleri vs için kullanılır dinamik IP Değişken IP adresidir ISS tarafından en uygun olanı atanır bağlantı koptuğunda yada modem resetlendiğinde İP adresiniz değişir standart sınırlı sınırsız fark etmez internet paketi kullanan herkes özel olarak ISS'sinden fark ödeyip statik IP talep etmediği sürece dinamik değişken IP kullanır...Bu ne gibi bir sıkıntı yaratır? Yani cihax kontrolü dışında sadece internete gir çık yapanlar için sorsam???
Dinamik ip'de sıkıntı yok da cgn'den muzdarip millet. Sorduğum soru da bu idi. cgn ya da ip havuzuna atılırsak ne dert olur?statik IP adresi kişiye özeldir değişmez genel olarak güvenlik amaçlı kurumsal şirketler firmalar tarafından ağ güvenliği kamera sistemleri vs için kullanılır dinamik IP Değişken IP adresidir ISS tarafından en uygun olanı atanır bağlantı koptuğunda yada modem resetlendiğinde İP adresiniz değişir standart sınırlı sınırsız fark etmez internet paketi kullanan herkes özel olarak ISS'sinden fark ödeyip statik IP talep etmediği sürece dinamik değişken IP kullanır...
farkını ver statik IP al cgn,den kurtul süperonlıne ttnet türknet hepsi aynı cgn veriyor Mevcut IP'ler yetmediği için veriyorlarDinamik ip'de sıkıntı yok da cgn'den muzdarip millet. Sorduğum soru da bu idi. cgn ya da ip havuzuna atılırsak ne dert olur?
Turknet müşteri hizmetlerinin cgn cevabı :Dinamik ip'de sıkıntı yok da cgn'den muzdarip millet. Sorduğum soru da bu idi. cgn ya da ip havuzuna atılırsak ne dert olur?
Merhaba, bunun sebebi dünyadaki IP numarası sıkıntısı. Maalesef IPv4 adresi kalmadı. Bu yüzden bazı şehirlerde CGNat gibi teknolojiler kullanarak havuz IP uygulaması yapmak zorunda kalıyoruz. Bu bizim de istemediğimiz bir durum. IPv6 için çalışmalarımız devam ediyor. Ama bu süreçte dilerseniz statıik ıp alabilirsiniz |
Mesajlar için teşekkür, zırt pırt söyleyip duruyorum ama: sonunda tooway aldıracaklar, aboneliğini de yurt dışı alacam o olacakTurknet müşteri hizmetlerinin cgn cevabı :
Merhaba, bunun sebebi dünyadaki IP numarası sıkıntısı. Maalesef IPv4 adresi kalmadı. Bu yüzden bazı şehirlerde CGNat gibi teknolojiler kullanarak havuz IP uygulaması yapmak zorunda kalıyoruz. Bu bizim de istemediğimiz bir durum. IPv6 için çalışmalarımız devam ediyor. Ama bu süreçte dilerseniz statıik ıp alabilirsiniz
Zam değildir o, fiyat ayarlamasıdır... Zam gelse ödenmez o fatura.3 senede 3 zam yedi abi senelik 10 TL artıyor işte ?