B
bydadaloglu
Aktif Üye
- 17 May 2020
- 73
- 43
Arkadaşlar ne online işlemlere görebiliyorum nede internet çalışıyor
Mesele Türknet - TT çekişmesi gibi geliyor bana hep.Telekom altyapısını kullanan bir Türknet müşterisiyim. Aynı hizmeti daha uygun fiyata kullanabiliyorum. Altyapı sağlam ise korkmadan Türknet e geçilebilir.
Bağlantı sorunu yaşanan, internet kalitesi düşük bölgelerde kullanılması çok kötü sonuçlar verebilir sinir hastası olmak istemiyorsanız, bu bölgelerde alternatif iss tercih edilmeli bence.
Türksat da o saçma paketleriyle bizi koparıyor.TT, Türknetten pahalı sattığı için Türknet müşterilerinin sorunları ile özellikle ilgilenilmiyor. (Gayriresmi, ama kesin bilgi)
Yıldırma politikası. Türknetten bezip kucaklarına düşsünler hayali.
Ben de 3-4 senedir sıkıntısız Türknetle gidiyorum ama her an patlama riski var ve bu stresi çekmek zorunda değilim.
Şansa geçen ay kablo alt yapısı döşendi buralara. İşçilerle laklak yaptım azcık. 6 ayı bulurmuş kullanıma açılması.
Olsun... Bu zamana kadar bekledik. Bekleriz bi 6 ay daha. Sonra yallah türksat kablo
Gelsin Kitchen24
Valla paketler çok da saçma gelmedi. Zira tv olayına da gireceğim.Türksat da o saçma paketleriyle bizi koparıyor.
Ülkede bir tane düzgün ISS yok.
Sana katılıyorum benim İnternet içinde aynı oldu tt ekibi biz port bıraktık diyor kamera kayıtlarına bakıyorum gelen giden yok bi hafta ugraştan sonra gelip port bıraktılarTT, Türknetten pahalı sattığı için Türknet müşterilerinin sorunları ile özellikle ilgilenilmiyor. (Gayriresmi, ama kesin bilgi)
Ben de 3-4 senedir sıkıntısız Türknetle gidiyorum ama her an patlama riski var ve bu stresi çekmek zorunda değilim.
Şansa geçen ay kablo alt yapısı döşendi buralara. İşçilerle laklak yaptım azcık. 6 ayı bulurmuş kullanıma açılması.
Olsun... Bu zamana kadar bekledik. Bekleriz bi 6 ay daha. Sonra yallah türksat kablo
Gelsin Kitchen24
TT, Türknetten pahalı sattığı için Türknet müşterilerinin sorunları ile özellikle ilgilenilmiyor. (Gayriresmi, ama kesin bilgi)
Gelsin Kitchen24
altyapı (şu malum kırmızı borular ayrıca rögar ve kaldırıma gömme kutular) halloldu. ama boru içine kabloları çekmediler daha. önce sokak sokak altyapıyı hallediyorlar. 50 den fazla sokak var çalışma yaptıkları.Kablolar döşendiyse 2 aya kalmaz internet alırsınız diye tahmin ediyorum. Bulunduğum konumda süreç bu kadar sürmüştü.
Yoğun saatlerde yavaşlamalar olsa da, fiberin binaya kadar gelmesi adsl/vdsl'den sonra baya sorunsuz bir deneyim yaşamanızı sağlıyor.