barbarosso
Aktif Üye
- 7 Eki 2017
- 343
Kasım ayı 11. günü aynı apartmandan komşum (o da benim gibi turknetli) "turktelekom fiber altyapıyı tamamlamış. apartman içi tesisatta tamam,ne zaman geçiyoruz" dedi fibere
Haziran ayına kadar VDSL peşin ödeme yapmıştım ,destek hattına sordum : durumumuz nedir? Geçebilir miyiz ? fiyat nasıl olacak vs.
Hemen cevap verdiler: teknik ekibe kayıt açtık en geç 1 hafta içinde sizi arayıp randevu verecekler.
20 gün geçti ben 2 defa daha hatırlattım.fakat nafile ne arayan var ne soran.
Geçen hafta kızdım artık,talebimi geri çekiyorum diye mesaj attım
Neden diye bile sormadılar
Son diyalogumuz şöyle:
teknik ekibimize bildirdim.aboneliginizi bakır hat uzerinden saglanmasina devam etmek mi istiyorsunuz ?
Evet ,evet çok istiyorum çok.bizi bakır hattımızdan ayirmayin
Memleket şaka gibi oldu vesselam.
Arkadaşlar bu konuda ne tavsiye edersiniz.turk Telekom altyapıyı ben yaptım hemen öyle yedirmem kaymağını turknete mi diyor acaba?
Umut Barış , Hepgel
Haziran ayına kadar VDSL peşin ödeme yapmıştım ,destek hattına sordum : durumumuz nedir? Geçebilir miyiz ? fiyat nasıl olacak vs.
Hemen cevap verdiler: teknik ekibe kayıt açtık en geç 1 hafta içinde sizi arayıp randevu verecekler.
20 gün geçti ben 2 defa daha hatırlattım.fakat nafile ne arayan var ne soran.
Geçen hafta kızdım artık,talebimi geri çekiyorum diye mesaj attım
Neden diye bile sormadılar
Son diyalogumuz şöyle:
teknik ekibimize bildirdim.aboneliginizi bakır hat uzerinden saglanmasina devam etmek mi istiyorsunuz ?
Evet ,evet çok istiyorum çok.bizi bakır hattımızdan ayirmayin
Memleket şaka gibi oldu vesselam.
Arkadaşlar bu konuda ne tavsiye edersiniz.turk Telekom altyapıyı ben yaptım hemen öyle yedirmem kaymağını turknete mi diyor acaba?
Umut Barış , Hepgel
Son düzenleme: