gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
gerek yok. çoğu düşüncenize katılmaktayım. biraz agresif bulmama rağmen. iyi forumlar.Yok sayabilirsin.
gerek yok. çoğu düşüncenize katılmaktayım. biraz agresif bulmama rağmen. iyi forumlar.Yok sayabilirsin.
Katılıyorumgerek yok. çoğu düşüncenize katılmaktayım. biraz agresif bulmama rağmen. iyi forumlar.
Millenicom 75 Mbps pakete 89.90₺ ödüyorum. Bende taahhüt yok oda yapmaz inşallah.
Taahhütsüz ise isterse senede 10 kere zam yapar.Millenicom 75 Mbps pakete 89.90₺ ödüyorum. Bende taahhüt yok oda yapmaz inşallah.
Taahhütsüz ise isterse senede 10 kere zam yapar.
O zaman an itibariyle Vodafone 200Mbps download 20Mbps upload internetim 24 ay taahhütle 135₺ olarak Turknet fiyatının altına inmiştir 9. ayda ve 15 ay daha bu fiyatta kalacağı garanti ^^
Taahhüdü hep mantıklı buldum, halen mantıklı buluyorum.
O zaman an itibariyle Vodafone 200Mbps download 20Mbps upload internetim 24 ay taahhütle 135₺ olarak Turknet fiyatının altına inmiştir 9. ayda ve 15 ay daha bu fiyatta kalacağı garanti ^^
Taahhüdü hep mantıklı buldum, halen mantıklı buluyorum.
Açıkçası bilmiyorum ancak bu hızları sadece kendi altyapılarında sunabiliyorlar ve paketlerde ev telefonu seçeneği görmedim. Telekom altyapısında bakır hatlarda falan var mı onu da bilmiyorum açıkçası.Bu arada vodafone ev telefonu hizmeti veriyor mu bilginiz var mı?
Açıkçası bilmiyorum ancak bu hızları sadece kendi altyapılarında sunabiliyorlar ve paketlerde ev telefonu seçeneği görmedim. Telekom altyapısında bakır hatlarda falan var mı onu da bilmiyorum açıkçası.
Sabah e-mail geldi 139.90 hazirandan itibaren diye benim gözler açıldı hemen TT 'yi aradım
2 saat içinde TT den gelip kablo çektiler 3 saat içinde herşey aktif 50 mbps internet 500 dk alo,
24 ay sabit fiyat 138.90 TL ev telefonu şart olduğu için Turknet hazirandan sonra 150 TL diyor..
TT m.hizmetleri çok hızlı aksiyon aldı 3 saat içinde herşey hazır aktif Turknet TT ile aynı fiyat.
TT varken aynı fiyata m.hizmetleri olmayan Turkneti neden kullanalım ama değil mi
TT de Kampanya var Turknet kullananlar değerlendirsin 02.03.2022 de son gün ,
TT ye aynı fiyattan geçmek isteyenler geçsin m.hizmetleri var arızalara hızlı müdahale var.
E-devlet üzerinden Turknet iptal dilekçemi verdim kafa rahat 24 ay sonra bakarız artık
Altyapı fiberse modem kiralamak zorunlu. VDSL altyapıda modem zorunluluğu yok normalde de vodafone politikaları farklıdır belki. Benim modem dahil 135₺Paket seçtikten sonra aylık 10 tl modem ücreti yazıyor fakat benim zaten vdsl modemim var bu şart mı?
Sorun Taahhütlülerin 119.90₺ olması ?.Her firma senede 1 kez zam yapıyor ister istemez diğer firmalar da haziran-temmuz ayı civarında yaparlar.Geçen hafta milenicom ve netspeede yazdığımda enflasyon ve maliyet doğrultusunda zam yapılacak fakat zam miktarı belirli değil yazmışlardı.Milenicom 12 ay taahhütlü paketler var onlara da bakabilirsin.