Türknet Artık 139.90 TL

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Millenicom 75 Mbps pakete 89.90₺ ödüyorum. Bende taahhüt yok oda yapmaz inşallah.

M Çevrimdışı

Mühendis52

Aktif Üye
25 Ağu 2021
152
Millenicom 75 Mbps pakete 89.90₺ ödüyorum. Bende taahhüt yok oda yapmaz inşallah.

Her firma senede 1 kez zam yapıyor ister istemez diğer firmalar da haziran-temmuz ayı civarında yaparlar.Geçen hafta milenicom ve netspeede yazdığımda enflasyon ve maliyet doğrultusunda zam yapılacak fakat zam miktarı belirli değil yazmışlardı.Milenicom 12 ay taahhütlü paketler var onlara da bakabilirsin.

B Çevrimdışı

barisyild

Yeni Üye
17 Ara 2021
8
25
Tek fiyat tek paket seçeneği eğer ki uygun fiyatlı ise avantajlı, aksi taktirde saçmalığın daniskası altyapısı bulunmayan ve 5-16 mbps adsl hızları alacak bir insandan 140 lira istenmesi ve aynı zamanda adam akıllı bir müşteri desteği verilmemesi resmen saçmalığın dik alasıdır!

M Çevrimdışı

Mühendis52

Aktif Üye
25 Ağu 2021
152
Taahhütsüz ise isterse senede 10 kere zam yapar.

Evet ama şu ana kadar senede 1 den fazla zam yapan firma görmedik sanırım,yapsalar daha çok müşteri kaybederler.Sonuçta taahhüt yok istediği an cayar.

O zaman an itibariyle Vodafone 200Mbps download 20Mbps upload internetim 24 ay taahhütle 135₺ olarak Turknet fiyatının altına inmiştir 9. ayda ve 15 ay daha bu fiyatta kalacağı garanti ^^

Taahhüdü hep mantıklı buldum, halen mantıklı buluyorum.

16 mbps interneti 110 TL ye bana satmak isteyen telekoma göre paketiniz f/p açısından aşırı iyi.Ülkemiz koşullarına bakarsak maalesef taahhüt mantıklı geliyor. 10 yıl boyunca 24 aylık taahhütlerle 16 mbps türk telekom kullanmış biri olarak söylüyorum.Aslında mantıklı olan uygun ve taahhütsüz olması fakat pek mümkün değil.

O zaman an itibariyle Vodafone 200Mbps download 20Mbps upload internetim 24 ay taahhütle 135₺ olarak Turknet fiyatının altına inmiştir 9. ayda ve 15 ay daha bu fiyatta kalacağı garanti ^^

Taahhüdü hep mantıklı buldum, halen mantıklı buluyorum.

Bu arada vodafone ev telefonu hizmeti veriyor mu bilginiz var mı?

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,051
29
Bu arada vodafone ev telefonu hizmeti veriyor mu bilginiz var mı?
Açıkçası bilmiyorum ancak bu hızları sadece kendi altyapılarında sunabiliyorlar ve paketlerde ev telefonu seçeneği görmedim. Telekom altyapısında bakır hatlarda falan var mı onu da bilmiyorum açıkçası.

M Çevrimdışı

Mühendis52

Aktif Üye
25 Ağu 2021
152
Açıkçası bilmiyorum ancak bu hızları sadece kendi altyapılarında sunabiliyorlar ve paketlerde ev telefonu seçeneği görmedim. Telekom altyapısında bakır hatlarda falan var mı onu da bilmiyorum açıkçası.

Paket seçtikten sonra aylık 10 tl modem ücreti yazıyor fakat benim zaten vdsl modemim var bu şart mı?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sabah e-mail geldi 139.90 hazirandan itibaren diye benim gözler açıldı hemen TT 'yi aradım :kiskis

2 saat içinde TT den gelip kablo çektiler 3 saat içinde herşey aktif 50 mbps internet 500 dk alo,

24 ay sabit fiyat 138.90 TL ev telefonu şart olduğu için Turknet hazirandan sonra 150 TL diyor..

TT m.hizmetleri çok hızlı aksiyon aldı 3 saat içinde herşey hazır aktif Turknet TT ile aynı fiyat.

TT varken aynı fiyata m.hizmetleri olmayan Turkneti neden kullanalım ama değil mi :kiskis

TT de Kampanya var Turknet kullananlar değerlendirsin 02.03.2022 de son gün ,

TT ye aynı fiyattan geçmek isteyenler geçsin m.hizmetleri var arızalara hızlı müdahale var.

E-devlet üzerinden Turknet iptal dilekçemi verdim kafa rahat 24 ay sonra bakarız artık :haha

tttt.png

M Çevrimdışı

Mühendis52

Aktif Üye
25 Ağu 2021
152
Sabah e-mail geldi 139.90 hazirandan itibaren diye benim gözler açıldı hemen TT 'yi aradım :kiskis

2 saat içinde TT den gelip kablo çektiler 3 saat içinde herşey aktif 50 mbps internet 500 dk alo,

24 ay sabit fiyat 138.90 TL ev telefonu şart olduğu için Turknet hazirandan sonra 150 TL diyor..

TT m.hizmetleri çok hızlı aksiyon aldı 3 saat içinde herşey hazır aktif Turknet TT ile aynı fiyat.

TT varken aynı fiyata m.hizmetleri olmayan Turkneti neden kullanalım ama değil mi :kiskis

TT de Kampanya var Turknet kullananlar değerlendirsin 02.03.2022 de son gün ,

TT ye aynı fiyattan geçmek isteyenler geçsin m.hizmetleri var arızalara hızlı müdahale var.

E-devlet üzerinden Turknet iptal dilekçemi verdim kafa rahat 24 ay sonra bakarız artık :haha

tttt.png

Altyapısı vdsl destekleyenlere geçerli mi?

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Her firma senede 1 kez zam yapıyor ister istemez diğer firmalar da haziran-temmuz ayı civarında yaparlar.Geçen hafta milenicom ve netspeede yazdığımda enflasyon ve maliyet doğrultusunda zam yapılacak fakat zam miktarı belirli değil yazmışlardı.Milenicom 12 ay taahhütlü paketler var onlara da bakabilirsin.
Sorun Taahhütlülerin 119.90₺ olması ?.

Geri
Üst Alt