Türkiye'de Neden Bu Kadar Az İnsan Çelik İthal Ediyor?

Mingtong

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Mingtong
Türkiye'den nadiren talep alıyorum.

Ülkemizin demir clçelik imalat sanayisi oldukça gelmiştir. Kurulu kapasitenin %50 civarında üretim yaparak ülke ihtiyacının tamamını karşılayabilmektedirler.

Ereğli, İsdemir, Kardemir, Tosçelik gibi büyük üretimler aslan payına sahiptir.

Ülkemizin demir clçelik imalat sanayisi oldukça gelmiştir. Kurulu kapasitenin %50 civarında üretim yaparak ülke ihtiyacının tamamını karşılayabilmektedirler.

Ereğli, İsdemir, Kardemir, Tosçelik gibi büyük üretimler aslan payına sahiptir.
Yerel çelik fiyatları nasıl? Daha önce Türk distribütörlerden alım siparişleri almıştım, ancak gümrük vergileri büyük bir engel gibi görünüyor. Bununla birlikte, büyük ölçekli ithalat yine de önemli karlar sağlayabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yerel büyük dağıtımcıların ne kadar fiyat alacağını ve bunun bize ne kadar kar marjı bırakacağını çok merak ediyorum.

Yerel çelik fiyatları nasıl? Daha önce Türk distribütörlerden alım siparişleri almıştım, ancak gümrük vergileri büyük bir engel gibi görünüyor. Bununla birlikte, büyük ölçekli ithalat yine de önemli karlar sağlayabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yerel büyük dağıtımcıların ne kadar fiyat alacağını ve bunun bize ne kadar kar marjı bırakacağını çok merak ediyorum.
Perakende satış fiyatına linkteki satıcının sitesinden ulaşabilirsin

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Sota
Paslanmaz ithal. Anca burada dilme/ebatlama yapılıp piyasaya sürülüyor.
Ham paslanmaz imalatı da olsa çok iyi olurdu ama; krom var nikel yok, molibden ne durumda bakmadım.
Bi ara niyetlendiler, teşvikler falan verilecekti ve fakat sonra yan yattı çamura battı vs vs.
Muhtemelen Ankara ile kanki olan, ham çıbık ve rulo ithalatçıları, tekerlerine çomak sokulmasın diye iş döndürdü.
Şimdi Koreye talim ediyoruz ne yazık ki.

Geri
Üst Alt