Aydın, yemyeşil şimdilik... Rabbim, iyi insanları korusun.

Orası benim de dikkatimi çekti...Semt temiz :)))

Şimdi buralara çökmesinlerOrası benim de dikkatimi çekti...![]()

Valla bilemedim ki hocam , ama haritada ki veriler daha önce bakanlığın paylaştığı , fotoğraf olarak paylaştığı verilerle bire bir aynı. Heralde bu site bakanlığın paylaştığı harita resimlerini google haritaya entekre ediyorThe_SreT böyle bir şey söyleniyor ama?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Valla bilemedim ki hocam , ama haritada ki veriler daha önce bakanlığın paylaştığı , fotoğraf olarak paylaştığı verilerle bire bir aynı. Heralde bu site bakanlığın paylaştığı harita resimlerini google haritaya entekre ediyor
Yakında bakanlık bizzat uygulama çıkaracakmış bu konu hakkında , eli kulağındadır. Oradan daha ayrıntılı göreceğiz.
Sağlık bakanlığı geçenler de harita paylaştı ya hocam , hangi bölgede daha yoğun virüs , nerelerde takipte , durumu ağır olanlar , ölüm olan bölgeler diye , bu verileri verdi harita olarak. Bu sitede o verileri alıp google haritalara entekre etmiş galiba diyorum ?Veriler derken?
Sağlık bakanlığı geçenler de harita paylaştı ya hocam , hangi bölgede daha yoğun virüs , nerelerde takipte , durumu ağır olanlar , ölüm olan bölgeler diye , bu verileri verdi harita olarak. Bu sitede o verileri alıp google haritalara entekre etmiş galiba diyorum ?
Sağlık bakanlığı da o şekilde paylaşmıştı istersen google yaz bulursun hocam , sağlık bakanlığı resim olarak paylaştı , bunlar şimdi google haritaya koyunca yaklaştırma yapabiliyosun o yüzden öyle gözüküyor. Ben başlığa resmi olmayan veriler yazıyorum ?Kesin olmayabilir diye not düşün o zaman bence hocam.
Hastaların adreslerini mi biliyorlar da mahalleyi kırmıya alıyorlar mesela?
Sağlık bakanlığı da o şekilde paylaşmıştı istersen google yaz bulursun hocam , sağlık bakanlığı resim olarak paylaştı , bunlar şimdi google haritaya koyunca yaklaştırma yapabiliyosun o yüzden öyle gözüküyor. Ben başlığa resmi olmayan veriler yazıyorum ?