Deimos
VIP
- 6 Nis 2018
- 861
Arkadaşlar 1 yıldır kullandığım Turkcell VoWifi servisini telefonunuz destekliyor ise tavsiye ediyorum, sonradan Vodafone da desteklemeye başlamış. Benim ev kot altında ve cam kenarı haricinde çekmiyor malesef. O nedenle VoWifi servisi çıktıktan sonra evin heryerinde Telefon ile rahatlıkla kesilme olmadan konuşabiliyorum.
Servisi Wifi ile bağlı olduğunuz heryerde kullanabilirsiniz, yerin 5 kat altıda olsa Wi-Fi üzerinden ulaşılabilirsiniz, arama yapabilirsiniz, uçak modunda olsanız bile Wifi açık ise ulaşılabilirsiniz.
*Abonelik ücretsizdir
*VoWifi ile konuştuğunuz tarifenizden eksilir, hiç bir ek ücret yoktur.
*HD ses kalitesinde konuşursunuz.
Abonelik; Turkcell için SMS ile HDSES yazıp 2200’a gönderiyorsunuz, telefonunuz destekliyorsa aktif ediliyor.
HD Ses (VoWifi) teknolojisini destekleyen cihazlar:
* iPhone 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, SE, 8, 8 Plus, X
* Samsung S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, S8, S8 Plus, S9, S9 Plus, Note 5, Note 8, A3 2017, A5 2016-2017, A7 2016-2017, A8, A8 Plus, On7, J3 Pro, J5 Pro, J7 Pro, J7 Core, J7 2016, Grand Prime Pro
* LG K10 (2017 model), G4, G5, G6, V20, Q6
* General Mobile 5 Plus, GM 6
* Turkcell T80
* Vestel Venus Z10
* Casper Via G1 Plus
iPhone da aktif etme;
*Ayarlar/Telefon/Wi-fi ile aramayı aktif edin.
SMS gönderip aktif ettikten sonra Üst satırdaki ayarıda yaptıktan sonra telefonunuzu kapatıp açın. Açıldıktan sonra denemek için telefonunuzu Uçak Moduna alıp Wi-Fi yi açın. Eğer başarılı olduysa aşağıdaki resimdeki gibi Turkcell Wi-Fi yazısı görünecek.
Artık uçak modundan çıkıp normale dönebilirsiniz.
Aşağıdaki resim ise Evdeki Camdan uzaklaştığım için sinyal kalitesi düştüğü için otomatik VoWifi ye geçtiği an, kendisi otomatik bu işlemi yapmaktadır.
Ben bunu sadece iPhone da deneyimledim, Diğer modellerin ayarlarını Turkcell sitesindeki PDF dosyasından alabilirsiniz.
Adresi ;
Takıldığınız yer olursa yardım etmeye çalışırım.
Saygılar..
Servisi Wifi ile bağlı olduğunuz heryerde kullanabilirsiniz, yerin 5 kat altıda olsa Wi-Fi üzerinden ulaşılabilirsiniz, arama yapabilirsiniz, uçak modunda olsanız bile Wifi açık ise ulaşılabilirsiniz.
*Abonelik ücretsizdir
*VoWifi ile konuştuğunuz tarifenizden eksilir, hiç bir ek ücret yoktur.
*HD ses kalitesinde konuşursunuz.
Abonelik; Turkcell için SMS ile HDSES yazıp 2200’a gönderiyorsunuz, telefonunuz destekliyorsa aktif ediliyor.
HD Ses (VoWifi) teknolojisini destekleyen cihazlar:
* iPhone 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, SE, 8, 8 Plus, X
* Samsung S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, S8, S8 Plus, S9, S9 Plus, Note 5, Note 8, A3 2017, A5 2016-2017, A7 2016-2017, A8, A8 Plus, On7, J3 Pro, J5 Pro, J7 Pro, J7 Core, J7 2016, Grand Prime Pro
* LG K10 (2017 model), G4, G5, G6, V20, Q6
* General Mobile 5 Plus, GM 6
* Turkcell T80
* Vestel Venus Z10
* Casper Via G1 Plus
iPhone da aktif etme;
*Ayarlar/Telefon/Wi-fi ile aramayı aktif edin.
SMS gönderip aktif ettikten sonra Üst satırdaki ayarıda yaptıktan sonra telefonunuzu kapatıp açın. Açıldıktan sonra denemek için telefonunuzu Uçak Moduna alıp Wi-Fi yi açın. Eğer başarılı olduysa aşağıdaki resimdeki gibi Turkcell Wi-Fi yazısı görünecek.
Artık uçak modundan çıkıp normale dönebilirsiniz.
Aşağıdaki resim ise Evdeki Camdan uzaklaştığım için sinyal kalitesi düştüğü için otomatik VoWifi ye geçtiği an, kendisi otomatik bu işlemi yapmaktadır.
Ben bunu sadece iPhone da deneyimledim, Diğer modellerin ayarlarını Turkcell sitesindeki PDF dosyasından alabilirsiniz.
Adresi ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Takıldığınız yer olursa yardım etmeye çalışırım.
Saygılar..