Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Arkadaşlar Bir Süre Önce Şöyle Bir konu Açmıştım https://tavsiyeforumu.com/konu/acces-point-ve-turkcell-super-box.5724/ şimdiii konuya yeni bakacak arkadaşlarıda bilgilendirmede bulunayım ben 2 ay önce bir öğrenci apartta yaklaşık 5 adet Her kata 1 rer adet access point montajı yaptım öğrenciler son zamanlarda çok şikayet etmeye başlamış internet şu yerde çekiyor başka yerde çekmiyor hız yavaş felan şuanda turkcell aranmış internet hızı yükseltilmiş hızla ilgili problem yok sadece menzil işte bu access pointlere ben türkcell Superboxtan kablo çektim daha hızlı olsunlar diye ana modemleride çatıya monte ettim şimdi öğrenciler diyorki biz evin içine istiyoruz heryerde çeksin apart sahibide bana diyorki kardeşim tüm evlere takalım beni kurtar bunların derdinden şimdi geldim ben sorularıma
1.Acces pointten acces pointe kablo çeksem bir problem olurmu ? Misal vereyim 1.Kattayız 1.kattaki access pointten ben 4 adet kablo çekecem çünkü her katta 4 daire var bir problem olurmu sizce?
2.İnternet hızının benimle alakasını olmadığını söyledim TURKCELL müşteri hizmetleri bilgisayarcınız hatalı kurulum yapmıştır demiş ben ise bunu kabul etmedim.hız yükselmiş ama dediğim gibi kapının yanında bir de girişte çekiyormuş wirelless sonrası çekmiyormuş bu problemi ortadan kaldırmak şart
1.Acces pointten acces pointe kablo çeksem bir problem olurmu ? Misal vereyim 1.Kattayız 1.kattaki access pointten ben 4 adet kablo çekecem çünkü her katta 4 daire var bir problem olurmu sizce?
2.İnternet hızının benimle alakasını olmadığını söyledim TURKCELL müşteri hizmetleri bilgisayarcınız hatalı kurulum yapmıştır demiş ben ise bunu kabul etmedim.hız yükselmiş ama dediğim gibi kapının yanında bir de girişte çekiyormuş wirelless sonrası çekmiyormuş bu problemi ortadan kaldırmak şart