Elinin ayarı hiç yok di mi Türsel

120 mbit hızı ne yapayım ben, sabit 50 mbit yap her yerde yap...
bu hiç birşey değil Edirne de avm yakındayım bazen 170 200 arası görüyorum.Tabi her speetest 200 mb gidiyor? Haliyle saatlik hediye falan geldiğinde yapıyorum..
Bu arada konu hortlamışken yazayım.
Faturasız Turkcell aboneleri paketleri biterse şuradan uygun paketleri kovayabilir.Sadakat programı saçmalığından zaman zaman 25 29 35 tl lik güzel paketleri verebiliyor.
m.turkcell.com.tr
Yine de artık faturasız paket bulamıyorum , çok pahalı ancak Turkcell den kopamıyorum diyenler için faturasız ancak faturalı gibi tarifr olan rahat paketler var.Mantık şöyle Önce paketi alıp kullanıyorsunuz ödemeyi ay sonunda yapıyorsunuz.Faturalıdan farklı hiç bir şekilde sürpriz fatura olasılığı , mobil ödeme, ücretli sms gönderimi, uluslararası dolaşım,ilave paket vs. olasılığı yok.Ancak almak istediğinizi kredi kartı ile ödeyip alabiliyorsunuz.Tekrarlı ve tekrarsız olmak üzere iki çeşidi var.Kesinlikle tahahhüt yok.
tek sorun bankaların kampanya sms leri ve icloud servisi onay smsleri gönderilemiyor.
m.turkcell.com.tr
bu arada benim gibi sallakazazan bip heryöne dk ların kıymeyini bilen 1 ay paket yapar 1 ay yapmaz???? hele bir ara takılı kaldı paso her hafta bip dk sı geliyordu ee iş yerinde Internet var evde var.Zaten ordan burdan hediye geliyor tam 1 ay yükleme yapmaya gerek duymamıştım.?