Türk Telekom Prime Mobil

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,135
Türk Telekom Prime tarifelerinin zengin içeriği ile Türk Telekom Prime'lılar sevdikleriyle gönlünce konuşup mesajlaşıyor, internetin keyfini çıkarıyor

1000 dk - 1000 sms - 10gb = 39 tl

2000 dk - Şebeke içi , Sabit hatlar sınırsız konuşma ve sınırsız sms - 10gb internet = 49 tl

3000 dk - Şebeke içi , Sabit hatlar sınırsız konuşma ve sınırsız sms - 8gb internet = 59 tl

1500 dk - 1500 sms - Tivibu süper paket 24 ay hediye - 10gb internet = 59 tl

2000 dk - Şebeke içi , Sabit hatlar sınırsız konuşma ve sınırsız sms - 15gb internet = 69 tl

2000 dk - Şebeke içi , Sabit hatlar sınırsız konuşma ve sınırsız sms - 20gb internet = 89 tl
 
GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
54
güncellenen fiyatlara göre biz alıp sözleşme yapanlar mağdur olduk :P

şimdilerde alınacak en makul kampanya önerim şudur. Yeni hat ve numara taşıma yapacaklara mahsus diye biliyorum.



Efsane Prime 20GB Tarifesi
Türk Telekom’dan Efsane Tarifeler!*
Ayda sadece 45 TL’ye Efsane Prime 20GB tarifesi Türk Telekom Mağazalarında!
Efsane Prime 20GB Tarifesi kapsamında ücretsiz e-dergi kullanım hakkınız ve uygulamada geçerli sınırsız internetiniz bulunmaktadır. Uygulama hakkındaki detaylar ve uygulamayı indirmek için .
  • * Numara taşıma ve yeni hat tesisi yoluyla Efsane Prime 20GB tarifesine kayıt olan müşterilerimizin 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura dönemi boyunca tarife ücreti 45 TL olarak uygulanacaktır.
  • **Yeni aktivasyon ve numara taşıma yoluyla kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için geçerli fiyattır.
  • •Tarife kapsamında sunulan cepte internet kullanım hakkı tükendiğinde, hatta tanımlı başka internet hakkı yok ise, toplam 4 kez her biri 12 TL'den 500 MB internet paketleri otomatik olarak devreye girecek, sonrasında internet kullanımı hız düşümlü olarak kesintisiz 256 kbps hızla devam edecektir.
  • Tarife, paket ya da kampanya kapsamında tanımlanan görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, müşteri hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP kullanımlarını kapsamamaktadır. Belirtilen aramalar için ilgili ücretlere ulaşabilirsiniz.
  • Türk Telekom, müşteriye tahsis edilen hattın kullanımını göz önünde bulundurarak, hattın ticari olarak ve/veya kötü niyetle ve/veya haberleşme amacı dışında ve/veya FCT vb. cihazlarla ve/veya konferans görüşme yapılmak suretiyle ve/veya benzeri şekillerde kullanıldığını tespit etmesi veya bu şekilde kullanımdan makul bir şüphe duyması halinde, müşteriyi ikaz edebilir ve/veya müşteriden ön ve/veya ara ödeme ve/veya depozito talep edebilir ve/veya hattın tarifesini değiştirebilir ve/veya hattın kullanımına tek veya çift taraflı kısıtlama getirebilir ve/veya hattı tamamen kullanıma kapatabilir ve/veya müşterilik sözleşmesini tek taraflı olarak feshedebilir.
  • TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.
  • Tarife kapsamındaki her yöne dakikalar, yurt içi olmak şartıyla diğer operator yönlerini kapsamaktadır.
  • Tarifede yer alan ve tarifeye ek olarak alınan yurt içi konuşma dakikalarının ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.


Efsane Prime 20GB

İlk 12 Ay Taahhütlü Aylık Ücret*

45 TL *

Taahhütsüz Aylık Ücret**

55 TL **

Aylık Ücretsiz Cepten İnternet

20 GB

Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi

1000 Dk

Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS

1000 SMS

İnternetiniz Bittiğinde Aşım Ücretlendirmesi

500MB/12 TL

Türk Telekom Prime Özel Yurt Dışı Hizmetleri

Kademeli ses ve data paketleri

Yurtdışındayken 60 dk aranma hediye

Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne

90 Kr/Dk

SMS Ücreti

90 Kr/SMS

MMS Ücreti

1,25 TL/MMS

Hemen Tarifeye Geçin
  • Türk Telekom mağazalarına gelerek Efsane Prime 20GB Tarifesine geçiş yapabilirsiniz.
Tarife Kapsamı ve Geçerlilik Detayları



YURTİÇİ AŞIM*

KONUŞMA

90 Kr/Dk

SMS

90 Kr/SMS

MMS

1,25 TL/MMS

İNTERNET

500 MB/12 TL

  • Efsane Prime 20GB tarifesi her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS, 20 GB cepten internet ve ücretsiz e-dergi aboneliği içermektedir.
  • Prime tarifelerine gelen müşterilerimiz Prime hizmet ve ayrıcalıklarından faydalanabilir.
  • İlgili faydaların tüketilmesi durumunda aşağıdaki tabloda yer alan yurtiçi ücretleri geçerli olacaktır.
  • Tarifeye, sadece yeni hat tesisi ve numara taşıma yoluyla kayıt olunabilecektir.
  • Tarifenize ek paketler satın alarak, aşım ücretlerinizi kontrol altına alabilirsiniz. Ek paket seçenekleri için cep telefonunuzdan *120# tuşlayıp arama tuşuna basınız.
  • Tarife kapsamında sunulan cepte internet kullanım hakkı tükendiğinde, hatta tanımlı başka internet hakkı yok ise, toplam 4 kez her biri 12 TL'den 500 MB internet paketleri otomatik olarak devreye girecek, sonrasında internet kullanımı hız düşümlü olarak kesintisiz 256 kbps hızla devam edecektir.
  • TT Mobil İletişim Hizmetleri, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Tarife kapsamında sunulan veri kullanım hizmeti sadece internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır.
  • Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır. Söz konusu dakikalar KKTC, yurt dışı, web ve wap kullanımları kapsamamakta; 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralar yönüne doğru yapılan aramaları kapsamaktadır.
  • Tarife kapsamında sunulan ücretsiz her yöne dakikalar tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme 90 Kr/Dk'dır.
  • Dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.
  • 08.06.2018 tarihi itibarıyla tarifeye kayıt olan müşterilerimiz, yurtiçi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş sayılır. Herhangi bir ek işlem yapmadan yurtiçinde 4.5G servisi kullanıma açılacak, müşterinin cihaz ve SIM kartı 4.5G’ye uyumlu olduğu sürece 4.5G hizmetini kullanmaya başlayacaktır. Müşteri isterse servisi iptal edebilecektir.
  • Tarife kapsamındaki ücretsiz SMS'ler yurt içi her yöne geçerli olup, yurt dışı ve KKTC kullanımlarını, web ve wap üzerinden yapılacak SMS gönderimlerini kapsamamaktadır. Ücretsiz SMS'ler 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralara yapılan gönderimleri kapsamaktadır.
  • Tarife kapsamındaki ücretsiz her yöne SMS hakları tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme SMS başına 90 Kr'tur.
  • Tarife kapsamında sunulan e-dergi uygulamasından ücretsiz yararlanma hakkı olan müşterilerin uygulamadan faydalanabilmesi için, uygulama mağazalarından* (*App Store ya da Google Play Store) uygulamayı indirerek, mobil numarası ve şifresiyle giriş yapması gerekmektedir.
  • Bahsedilen abonelerin faturalı hattan ön ödemeli hatta geçmesi, kapsamında ücretsiz e-dergi faydası sunulmayan farklı bir faturalı / ön ödemeli tarifeye geçmesi, hattını iptal etmesi, iptaline sebebiyet vermesi ya da numarasını diğer operatöre taşıması durumunda e-dergi aboneliği sona erecektir. İletilen nedenlerden ötürü ücretsiz aboneliğin sona ermesi durumunda uygulama otomatik olarak devam etmeyecektir. Abonelerin uygulamadan faydalanabilmesi için App Store ve Google Play Store mağazaları aracılığı ile uygulamayı satın alması gerekmektedir.
  • Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarife kapsamında sunulan dakika, SMS, cepten internet ve e-dergi hakları ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir. Tarife kapsamındaki kullanım hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.
  • Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, Türk Telekom mobil faturasız ve faturalı tarifelerden geçiş ile diğer operatöre numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında tarifedeki kullanım haklarının bitirilip bitirilmediğine bakılarak tarifenin içerisindeki tüm faydalar bittiyse aylık ücret tam, bitmediyse aylık ücret gün bazlı hesaplanılarak yansıtılır.
  • Tarife değişikliği yapıldığında eski tarifede 15 günden fazla kalındıysa tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığında tarife faydalarının tamamı bittiyse tam, bitmediyse aylık ücretin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır. Geçiş yapılan yeni tarifede ise yine tarifedeki kullanım haklarının bitirilip bitirilmediğine bakılarak tarifenin içerisindeki tüm faydalar bittiyse aylık ücret tam, bitmediyse aylık ücret gün bazlı hesaplanılarak yansıtılır.
  • 08.06.2018 tarihi itibarıyla tarifeye kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
  • Hattınızla ilgili faturanıza yansıyacak olan vergilerin detayları için linkini .
  • TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.
  • KDV ve ÖİV dahildir.
İlk 3 Ay Sınırsız İnternet Kampanyası
  • Kampanyanın geçerli olduğu tarihler arasında yeni hat tesisi, numara taşıma ve Şirketimizce sunulan bireysel faturasız tarifelerden geçiş yoluyla faturalı Efsane Prime 20GB Tarifesi'ne geçiş yapan ve 4.5G uyumlu cihaza ve SIM karta sahip olan müşteriler kampanyadan faydalanabilecektir. Belirtilen koşulları sağlayan müşterilere kampanya kapsamında 3 ay boyunca her ay geçerli ücretsiz 30GB AKN'li cepten internet faydası sunulacaktır.
  • Belirtilen koşulları sağlayan müşteriler PRIME 30GB yazıp 5555'e SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir. İlgili kampanya aboneliğinin başlatılması akabinde müşterilere SMS göndermek suretiyle bilgi verilecek olup, bu SMS sonrasında ilgili kampanya kapsamında sunulan data faydası kullanılabilecektir. Kampanya kaydının başarısız olması durumunda da SMS ile bilgi verilecektir.
  • Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı sadece yurtiçinde Internet APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır. Şirketimiz internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Kampanya kaydının başarı ile tamamlanması akabinde talebin iletildiği fatura dönemi itibariyle kampanya kapsamında sunulan aylık 30GB AKN'li internet faydasından faydalanılmaya başlanacaktır. Kampanyadan bir GSM numarası en fazla bir kez yararlanabilir. Hattın iptal olması, hattın iptal olmasına sebebiyet verilmesi, diğer operatörlere numara taşınması veya abonenin faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş yapması halinde verilen indirim iptal edilecek olup, ilgili tarifeler dışında başka bir tarifeye geçmesi halinde verilen indirim iptal edilecektir.
  • Kampanya kapsamında sunulan data hakkının geçerlilik süresi 3 ay olup, bu süre içinde kullanılmayan faydalar bir sonraki dönem devretmeyecektir. Geçerlilik süresi sonunda ilgili data hakkı sona erecektir. İlgili data hakkının sona ermesinin ardından yapılacak internet kullanımları mevcut tarife üzerinden devam edecektir.
  • 30GB cepten internet paketinin bitmesi durumunda tarife içeriğinde verilen cepten internet kullanılmaya başlanacaktır. Tarife içeriğindeki internet hakkının tükenmesinin ardından ise data faydasının geçerli olduğu fatura dönemlerinde internet hızı 256kbps olarak devam edecektir.
Prime Ayrıcalık Kampanyası
  • PRIME AYRICALIK >> 5555 Şifrelerin Geçerlilik Süresi: 30.5.2017 - 31.7.2019
  • Müşteri kampanya kapsamında sunulan faydalardan onay mesajı sonrasında yararlanmaya başlayacaktır. Daha önce ilgili kampanyaların herhangi birinden faydalanan müşteriler tekrar aynı kampanyadan faydalanamayacak olup, kampanyadan 1 defa faydalanılabilinecektir.
  • Kampanya kaydının başarıyla tamamlanmasının ardından SMS göndermek suretiyle bilgilendirme yapılacaktır. Müşteri kampanya kapsamında sunulan faydalardan onay mesajı sonrasında yararlanmaya başlayacaktır. Kampanya kaydının başarısız olması halinde de aboneye bilgi verilecektir.
  • Tivibu Go Süper Paket kampanya kodundan sadece Yeni Tivibu Go aboneleri faydalanabilir.
  • Kampanya kodunu 444 5 375 numaralı Tivibu müşteri hizmetlerini arayarak aktive edebilirsiniz. 24 aylık ücretsiz kullanım süresi kampanya kodunun aktive edilmesiyle başlar.
  • Tivibu Go Süper Paketi, ücretsiz kullanım süresi sonunda otomatik olarak sonlanacaktır.
  • Tivibu'da, Kırmızı Halı içerikleri ayrıca ücretlendirilir.
  • Tivibu, internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için Tivibu Go'ya bağlantı gerçekleştirdiğiniz internet paketinin kotası etkilenecektir.
  • Müşteriler, kampanya kapsamında sunulan ücretsiz haklardan aynı anda faydalanabilirler. Daha önce ilgili kampanyaların herhangi birinden faydalanan müşteriler tekrar aynı kampanyadan faydalanamayacak olup, kampanyalardan 1 defa faydalanılabilir.
  • Muud Premium Üyelik kampanya kodundan sadece Muud aboneleri faydalanabilir. Ücretsiz üyelik kampanya kodunun sitesi üzerinden üye girişi ile aktive edildiği tarih itibariyle başlayıp, 24 fatura dönemi boyunca geçerli olacaktır.
  • Muud, üzerinden yapılan kullanımlar müşterilerin kendi internet kotası üzerinden yapılmamaktadır.
  • Tivibu Go Süper Paketinizi 444 5 375 müşteri hizmetlerini arayarak iptal edebilirsiniz.
  • Kampanya süresince, Seç İzledeki ücretsiz içeriklere ve Tivibu Go kanallarına ücretsiz olarak ulaşılabilecektir.
  • Tivibu Go'da erişilen cihaza göre kanallar farklılık göstermektedir. TTNET, Tivibu Go Süper Paketi içeriklerini belirleme ve değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Türk Telekom Bulut kampanya kodundan sadece Türk Telekom Mobil müşterileri faydalanabilir. Ücretsiz üyelik kampanya kodunun sitesi üzerinden üye girişi ile aktive edildiği tarih itibariyle başlayıp, 24 fatura dönemi boyunca geçerli olacaktır.
 
GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
54
--- devamı ----

Taahhüt Detayları
  • Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için Müşteri Hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir. SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
  • Taahhüt kapsamındaki aylık ücret indirimi taahhüt verilen fatura dönemi itibariyle verilmeye başlanacak ve 12 fatura dönemi boyunca verilecektir.
  • 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom mobil faturalı tarifelerinde kalacaklarına dair taahhüt verip, ilk 12 fatura dönemi içerisinde hat iptali yapan, hattının iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan, Türk Telekom mobil, Taraftar, Türk Telekom evde internet ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine geçiş yapan müşterilerin son faturalarına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.
  • Taahhüt verip 12 fatura dönemi içerisinde diğer mobil faturalı tarifelere geçiş yapan müşterilere cayma bedeli yansıtılmayacaktır; ancak söz konusu müşterilerin taahhütleri kaldığı yerden devam edecek; sonrasında hat iptali yapmaları, hatlarının iptal edilmesine sebebiyet vermeleri, numaralarını diğer operatörlere taşımaları, Türk Telekom mobil, Taraftar, Türk Telekom evde internet ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine geçiş yapmaları durumunda müşterilerin son faturalarına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.
  • Taahhütlü ücretler 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma taahhüdü veren müşteriler için geçerli olacaktır. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren taahhütsüz ücretler geçerli olacaktır.
  • 5555'e SMS göndererek taahhüt veren müşterilerimizin gönderdikleri taahhüt Onay SMS'leri için 2TL SMS ücreti alınmaktadır.
Kalan Kullanım Hakkı Sorgulama
  • Tarife kapsamında kalan dakikalar için SES, kalan SMS hakları için SMS ve cepten internet hakkı için INTERNET yazıp 5555 'e SMS gönderilerek öğrenebilirsiniz. Bu servis dakika, SMS ve internet için 2 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir.
  • Güncel borç bilgisi GUNCEL yazıp 5555'e gönderilerek son 6 saat hariç faturalanmamış kullanım tutarı öğrenilebilir. Sorgulamalar ücretsizdir.
  • Internet ve Ses haklarının her biri için %80'i ve %100'ü kullanıldığında sistemden SMS ile otomatik olarak bilgilendirme yapılmaktadır. Bu bilgilendirmeler dakika, SMS ve internet için 2 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir.
  • Tarifeden kalan tüm haklar 9333’ü ücretsiz arayarak ya da*124#’yi ücrestiz tuşlayarak da öğrenilebilir.
e-dergi
  • 08.06.2018 itibarıyla tarifeye yeni hat tesisi ve numara taşıma yolu ile katılan aboneler için tarife kapsamında e-dergi uygulamasından ücretsiz yararlanma hakkı bulunmaktadır.
  • Yerli-yabancı yüzlerce dergi ve gazeteyi okuyabileceğiniz dijital okuma platformunu hemen indirmek için .
  • Türk Telekom mobil numaranızla üye olup, e-dergi aylık aboneliğinizi ücretsiz başlatabilirsiniz. e-dergi mobil uygulaması yurtiçi kullanımlarında geçerli limitsiz ve sınırsız Türk Telekom mobil internetiniz bulunduğu için kullanımlarınız tarife kotanızdan düşmemektedir.
  • 08.06.2018 sonrası faturalıdan faturasıza geçen, işbirliği veya taraftar tarifelerine geçiş yapan, hattını iptal eden, iptaline sebebiyet veren yada numarasını diğer operatöre taşıyan müşterilerin e-dergi aboneliği sona erecektir. İletilen nedenlerden ötürü ücretsiz aboneliğin sona ermesi durumunda uygulama otomatik olarak devam etmeyecektir. Uygulamadan faydalanabilmek için ve mağazaları aracılığı ile uygulamayı satın almanız gerekmektedir.
  • Uygulamayla ilgili detaylar için .
444’lü Aramalar ve Müşteri Hizmetleri Aramaları
  • 444 ile başlayan numaraların ücretlendirilme bilgisi için burayı .
  • Müşteri hizmetleri aramalarının ücretlendirilme bilgisi için burayı .

DİĞER TARİFE SEÇENEKLERİ İÇİN :
 
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
16,258
Ailece 6GB Kullaniyorum 60TL
Pakete Her Eklenen Kisi 10TL
Yeni Aboneyse 5TL

3000DK Heryone
Internet 6GB
Sms Sinirsiz
Grupici Sinirsiz
 
A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
622
Heryöne 1000dk, 1000sms ve 8gb internet 24tl. kullanıyorum. eşimin hattıda benim adıma ve aynı tarife 19tl. turktelekom garip bir firma.
 
F Çevrimdışı

flip-flop

Aktif Üye
2 Ağu 2018
337
Ailece 6GB Kullaniyorum 60TL
Pakete Her Eklenen Kisi 10TL
Yeni Aboneyse 5TL

3000DK Heryone
Internet 6GB
Sms Sinirsiz
Grupici Sinirsiz
GRuba eklenen sadece 10 tl mi ödüyor sizin tarifede?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu basligindaki zamana bakiyorum da simdi bu Fiyatlar uçmus. Benimde tarifemin suresi bitmis. Bugun aradilar turktelekom 1000dk 500 sms 8gb internet icin 47 tl istiyor güncel kampanyalardan bilgisi olan kullanan tavsiye eden varmidir?
 
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
16,258
GRuba eklenen sadece 10 tl mi ödüyor sizin tarifede?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu basligindaki zamana bakiyorum da simdi bu Fiyatlar uçmus. Benimde tarifemin suresi bitmis. Bugun aradilar turktelekom 1000dk 500 sms 8gb internet icin 47 tl istiyor güncel kampanyalardan bilgisi olan kullanan tavsiye eden varmidir?

Farklı operatorden bu tarıfeye gecıs yapıyorsanız gruba eklenecek kısı basına 5tl fark odersınız
mevcut musterıysenız 10tl.

Fıyatlar guncellenmıs olabılır mutlaka m.h sorun.
 
F Çevrimdışı

flip-flop

Aktif Üye
2 Ağu 2018
337
Aramizda mecliste 1 tl ye corba içen 6 tl ye Dana KAVURMA yiyen milletvekili varsa şöyle bir tarife varmış. Bu hayat pahaliliginda size gayet uygun! 20gb İnternet 5000dak+1000 sms = 29 TL


 
Son düzenleme:
A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
622
Dün turktelekom dan aradım, yaz fırsatı 8gb tarifesini kullanıyorum, prime kat kat 10gb tarifesi 36tl teklif edildi kabul ettim, sonrasında prime tarifesine ücretsiz Tivibu go süper paket ve muud üyeliği olduğunu öğrendim. Tivibu go hediyesini kullanan var mı?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri