Tuner girişi kopan veya kırılan LED tv ler için çözüm

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
eline sağlık usta. elinden gelen arkadaşlar videoya uygun işlem yapabilirler

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
teşekkürler hocam her zamanki gibi birçok kişiye yol göstermiş , çözüm üretmişsiniz :mutlu:ok

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
küçük tansiyon sıkıntı yaratıyor.10 11 . sanırım artık yaşlanıyoruz :sirit

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
küçük tansiyon sıkıntı yaratıyor.10 11 . sanırım artık yaşlanıyoruz :sirit

Biz seninle yaşdaş dık değil mi?

Bu durumda o SANIRIM kısmı gereksiz olmuş ustacım :kop

Benim çocukluğumdan beri düşük tansiyon sorunum vardır.

Yere eğilip ayağa kalktım mı dünya kararırdı benim için :kiskis

Yaş 45 (46 ya 2 ay kaldı) halen ''Acaba bu neden'' diye merak edip gidip doktora sormadım :kiskis

I Çevrimdışı

ibrahim32

Yeni Üye
16 Eki 2020
7
47
Adem Helvacı bey merhaba. Ben Isparta ili Senirkent ilçesi Yassıören Köyünde ikamet ediyorum. Hi level marka TV ye sahibim.Anten girişi kırılması sorununu bende yaşadım.İlçedeki tek elektronikçiye anten girişini onarttım ama pek sağlıklı olmadı ve şuan sinyal yok arızasını alıyorum.
Videonuzu izledim ,bende onarım için ekipman yok.Olsa da yapabileceğimi sanmıyorum. Anakartı söküp takabilirim.
Sizden isteğim ,anakarti kargo ile size gönderip onartmak istiyorum. Sizce de uygun ise ücreti neyse ödeyerek yardımınızı talep ediyorum.
Yada çözüm için başka bir önerinizvar ise (anakart değişimi gibi ) Cevabınızı bekliyorum.Tesekkur ederim.

IMG_20201022_1613599bf18f2985e10aeb.jpg

I ibrahim32, Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

Cihat_ 

Aktif Üye
5 Kas 2017
78
Adem hocam merhabalar malesef benimde uydu girişim kırıldı. Malum servis anakart degisimi yapmak istiyor. Anakarti söküp size göndersem ücreti karşılığında yapmanız mümkün mu yada Çorum'da bana onerebileceginiz bir servis varmı. Güvenip kimseyede yaptırmıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Adem Helvacı Adem Helvacı

C Çevrimdışı

Cemil47

Aktif Üye
20 Ocak 2020
308
64
arkadaşlar bu tuner söketi banada lazım nerde satılıyor bildiğiniz bir yer varmı

Geri
Üst Alt