Merhabalar. Yakın zamanda beyaz eşya aldım. Sonrasında bunları nasıl korurum vs diye araştırmaya başladım. Siz değerli üyelerin yorumlarıyla birlikte bilgilendirme içeren videoların da etkisiyle akım korumalı prizlerin aslında varistör ile tek seferlik bir koruma yapabildiğini öğrendim. Böylelikle alternatiflere bakmaya başladım, tabi şu anda henüz ev yok ortada ama bilgiyi şimdiden edinmekte fayda var. Evde kaçak akım rölesi yoksa Legrand veya Schneider markaların tavsiye edildiğini ve Kael gerilim ve akım koruma rölesinin tavsiye edildiğini gördüm. On-line UPS'ler de var tabi. Tabi On-line UPS şu an benim için baya pahalı. Bunların hepsine -sıfır bilgim varken- sayenizde en azından artık aşinayım. Bu sebeple hepinize bilgi paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Konunun sohbet kısmını atlamak isteyenler için soru sormak istediğim kısmına geçelim:
Konunun sohbet kısmını atlamak isteyenler için soru sormak istediğim kısmına geçelim:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu linkteki ürünün yine linkteki iç tasarım görselinde varistör göremedim. Bu ürünün çalışma prensibi nedir? Sizce fayda sağlar mı? Şimdiden ilgilerinize teşekkür ederim.