Tüketici Adına Haklı Mücadelelerimiz Devam Ediyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Elinize sağlık hocam çok teşekkür ederim. İnşallah emekleriniz zayi olmaz, imzaya açılır açılmaz belirttiğim üzere diğer platforma gireceğim.

+ Şu ana kadar bu forumda Tüketici / kamu yararına her türlü desteğini esirgemeyen forum ahalisine de teşekkürler.
Tüketici birdir, hakları bellidir, bu hakları suistimal eden tüketicilerle de, tüketicilerin haklarını gasp etmeye çalışanlarla da ayrı ayrı mücadeleye devam :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı,

Abi sonunda ya kendinle birlikte bizi de çatlatacaksın ya karşıdakileri dize getireceksin. Gönlüm noksansız başarından, yüzünün akıyla çıkmandan yana. Ama genel anlamda değer mi, orada derin şüphelerim mevcut.
İçim rahat etmiyor abi. Elbette benim de yorgun düştüğüm, buradaki bir avuç insan dışında, konunun ciddiyetine rağmen değer görmeyişimizin kırgınlığına yenik düşmek üzere olduğum zamanlar da oluyor ancak bu sektörün içinden gelen, yıllarca YALAN sektörü içerisinde ekmek yemiş birisi olarak emeğinin karşılığı için yalan söylemek zorunda kalan ustaların yalan söylemek zorunda kalmadan işçiliğini alabilmesi için de (Biz alamadığımız için o yalanlara çok başvurduk) emeğinin karşılığını alabilmek kavramının dışında bu işi harici gelir kapısı yapanlarla mücadele edebilmek için de olsa yine de dik durmaya karar verip yolumuza devam ediyoruz.

Biz her platformda her mecrada doğruları söyleyelim, gerisi arkadan gelir diye halen içimde umut besliyorum :ok

Yukarıda anlattığım Yalan kavramının içeriğini bir video ile anlatıp forumda yayınlarım mutlaka.

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
İçim rahat etmiyor abi. Elbette benim de yorgun düştüğüm, buradaki bir avuç insan dışında, konunun ciddiyetine rağmen değer görmeyişimizin kırgınlığına yenik düşmek üzere olduğum zamanlar da oluyor ancak bu sektörün içinden gelen, yıllarca YALAN sektörü içerisinde ekmek yemiş birisi olarak emeğinin karşılığı için yalan söylemek zorunda kalan ustaların yalan söylemek zorunda kalmadan işçiliğini alabilmesi için de (Biz alamadığımız için o yalanlara çok başvurduk) emeğinin karşılığını alabilmek kavramının dışında bu işi harici gelir kapısı yapanlarla mücadele edebilmek için de olsa yine de dik durmaya karar verip yolumuza devam ediyoruz.

Biz her platformda her mecrada doğruları söyleyelim, gerisi arkadan gelir diye halen içimde umut besliyorum :ok

Yukarıda anlattığım Yalan kavramının içeriğini bir video ile anlatıp forumda yayınlarım mutlaka.

Sendeki iyi niyetli umudun kırıntısı bende mevcut değil. :gul

İlteriş Yılmaz Çevrimdışı

İlteriş Yılmaz 

Süper Üye
18 Eyl 2020
698
Hukuksuzluğun tavan yaptığı dönemde, yapmış olduğunuz çalışmaların, mücadelenin hakkı ödenmez. Siz böyle mücadele ederken iftira atmaya gelenler devam edecektir, lütfen bu tipleri kaale alıp moral bozmayın.

Umuyorum emeklerinizin karşılığını tüm tüketiciler olarak alırız. Çok teşekkürler hocam bu mücadele için, Allah size güç kuvvet versin.

Not: İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz ’da kraldır :)
Teveccühünüz beyefendi, elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Sizin gibi güzel adamlar bu çabamızı destekliyorsa doğru yoldayız demektir. ☺️ 🙏

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Konuyu ve TBMM sayfasını takip ediyorum arada halen imzaya açılmamış, 5 ekim kayıt tarihli dilekçeler var ama bu yok.

Ülkemizdeki bürokrasinin hızı formülü = 🐢 / 2
İlgi ve yakın takibinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Ben de takip ediyorum ancak henüz ilerleme yok, ayrıca saçma olan başka konular da var. Elimizden geldiğince hepsinin üzerine gitmeye çalışıyoruz.
Az önce BOSCH iletişim kurup telefonumu istedi, ben de cevaplarını yazılı kanaldan yani yazışıyor olduğumuz mail üzerinden vermelerini rica ettim, gerekçelerimi de açıkladım.

Kaldı ki aynı soruları Bakanlığa ilettiğimizi, bize cevap vermeseler dahi Bakanlığa verecekleri cevabı halka paylaşacağımızı da ilettik.

Sorun bir değil ki :)

armax Çevrimdışı

armax 

Yeni Üye
28 Eyl 2022
19
İlgi ve yakın takibinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Ben de takip ediyorum ancak henüz ilerleme yok, ayrıca saçma olan başka konular da var. Elimizden geldiğince hepsinin üzerine gitmeye çalışıyoruz.
Az önce BOSCH iletişim kurup telefonumu istedi, ben de cevaplarını yazılı kanaldan yani yazışıyor olduğumuz mail üzerinden vermelerini rica ettim, gerekçelerimi de açıkladım.

Kaldı ki aynı soruları Bakanlığa ilettiğimizi, bize cevap vermeseler dahi Bakanlığa verecekleri cevabı halka paylaşacağımızı da ilettik.

Sorun bir değil ki :)

Rica ederim hocam.

Başaracaksınız, Başaracağız, Başaracağım...

armax Çevrimdışı

armax 

Yeni Üye
28 Eyl 2022
19
Merhabalar.

Tüzel kuruluş adı ile verilen dilekçeler imzaya açılmıyor olabilir mi ?

Çünkü şu ana kadarki mevcut açık dilekçelerin hepsi gerçek kişi.

Geri
Üst Alt