Bu fiyatlar taahhütsüz fiyatlar galiba , çok yüksek geldi bana1 Temmuz 2018 tarihi itibari ile geçerli olmak üzere, Türk Telekom evde/işte internet ve Alo tarife ücretlerinde fiyat düzenlemesi gerçekleştirilecektir. Yeni Fiyatlar Linkte İndirip Görebilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Valla ben sırf Tivibu Ev'den dolayı Ttnet kullanıyorum , bu kanalları 1 hafta geriye sarma özelliğinden dolayı , yoksa taahhütsüz , kotasız uygun fiyatla internet hizmeti veren firmalar var. Ttnet'in bir avantajıda bir sorun yaşandımı hızlı çözmeleri , diğer uygun fiyatlı firmalar çözüm odaklı sıkıntılılar.Bu Fiyatlar Böyle Olduysa ki Oldu Vay Halimize Sabah Arandım Bende Eğer taahhütsüz fiyatlar Bu Hale Geldiyse taahhütlü Fiyatlar ne oldu 1 Temmuz da Göreceğiz Yeterli Açıklama Daha Yok
Yok baba yaw ne hızlı sorun çözümü rezil ettiler beni, bir net gitti 47 gün sonra geldi.Hergün arıyorum sıkıntı ne bilmiyoruz, ne zaman gelir bilmiyoruz hergün aramadan ben bıktım osandım. Sözleşme biterse yanından geçmem.Valla ben sırf Tivibu Ev'den dolayı Ttnet kullanıyorum , bu kanalları 1 hafta geriye sarma özelliğinden dolayı , yoksa taahhütsüz , kotasız uygun fiyatla internet hizmeti veren firmalar var. Ttnet'in bir avantajıda bir sorun yaşandımı hızlı çözmeleri , diğer uygun fiyatlı firmalar çözüm odaklı sıkıntılılar.
Sevinme ikonunu görünce "bu da ney" deme,sadece sigara için yaptığımı belirteyim ,ben 5 yıldan fazla oldu sigarayı bırakalı ,acaip tl kazandık ailecek.hanıma verdim önce sigaraya vereceğim parayı, baktım iyi para bir daha da vermedimdaha önce 35 mgbt kotasız internet paketine 76 tl veriyordum tahahütüm bitti yeniledim yeni fiyatı 115 tl oldu internet fiyatları çok uçtu..daha önce kotalı olanların internet kotası dolduğunda 35 mgbit ise direk 16 ya düşüyodu onuda kaldırdılar 99 tlye kotalı alacağıma bende kotasızı aldı..haftada 2 paket sigara içeceğime 1 paket içerim ) soğuk bir espiri oldu sanırım
Tebrik ediyorum bu illetten kurtulduğuna..ama ben bırakamam stresli bir hayat yaşıyorumSevinme ikonunu görünce "bu da ney" deme,sadece sigara için yaptığımı belirteyim ,ben 5 yıldan fazla oldu sigarayı bırakalı ,acaip tl kazandık ailecek.hanıma verdim önce sigaraya vereceğim parayı, baktım iyi para bir daha da vermedim
Gerçekten iyi para kaydettik ,ki günde 1 paket içiyordum
Yani ben "stressiz" hayat mı yaşamış oluyorumTebrik ediyorum bu illetten kurtulduğuna..ama ben bırakamam stresli bir hayat yaşıyorum