teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Asla ,ne fener ne gs ne bjk ne de ts ,sadece GözGözemice bence sen fenerlisin?
Ama ecnebilerle yaptıkları maçlarda hepsini desteklerim ,mesela başakşehir'e dün ne üzüldüm 3-1 yenilince.
Asla ,ne fener ne gs ne bjk ne de ts ,sadece GözGözemice bence sen fenerlisin?
Trabzonspor ve Bursaspor taraftarı dışındakiler genelde Kendi memleketlerinin takımları dışında genelde ist takımlarını da destekliyorlar.sanırım böyle bir anketde yapılmıştıAsla ,ne fener ne gs ne bjk ne de ts ,sadece GözGöz
Ama ecnebilerle yaptıkları maçlarda hepsini desteklerim ,mesela başakşehir'e dün ne üzüldüm 3-1 yenilince.
İnan ben hiç dönmedim,amatöre düştü GözGöz ,bende amatördeydim,yine düşse yine amatör olurum asla 4lüden birini veya farklı klübü ne tutarım nede desteklerimTrabzonspor ve Bursaspor taraftarı dışındakiler genelde Kendi memleketlerinin takımları dışında genelde ist takımlarını da destekliyorlar.sanırım böyle bir anketde yapılmıştı
o da birşey mi .bende geçen hafta sivasa gol attığımızda gool diye tribünü inletmiştimHanımı istemeye gittiğimizde boynumda GözGöz atkısı vardı,gerçi hanım da sivassporlu ,bugün maç bitince "heyt beee" diye bağırışı var,apartman inledi mubarek ,hemen yanımızda altayın sahası var,bazen gideriz sadece stres atmaya
Gördüm gördüm,hanma "bak bu beyzabetül" demiştimo da birşey mi .bende geçen hafta sivasa gol attığımızda gool diye tribünü inletmiştim
Kötü maçtı. Futbol hariç her şey vardı. Fakat fikrim değişmedi Aziz olsaydı bu maçı da alamazdık.Aziz ne yapıp edip kendi sahasındaki maçları bağlıyordu. Artık Aziz olmadığına göre GS'nin şansı oldukça yüksek.
Bir galibiyet de Basketbol'dan geldi , deplasmanda 9 senedir Fenerbahçe'yi yenemeyen Galatasaray , deplasman da Fenerbahçe'yi 75 - 80 yendi. Bu Ali Koç kesin proje arkadaş ?