TSE hakkında bilgi ve bir kaç soru

I Çevrimdışı

iskender3434

Yeni Üye
1 Kas 2022
11
29
Merhaba arkadaşlar;

Teknik servis olarak TSE başvurusu yapmayı düşünüyorum. Fakat internette sadece istenen evraklar falan var. İşlemleri zormudur maliyeti fazlamıdır bilgisi tecrübesi olanlar varmıdır kurtarırmı ? Ben TSE alıp yazar kasa, pos işine girmeyi düşünüyorum.

Diğer sorum yazar kasa ve pos kullanıcıları kdv değişikliği olduğu zaman servisin yapması zorunlumudur yoksa kendisi yapsada bir sıkıntı oluyormu yada cezası falan varmıdır ? (internette sürekli bu tür videolar gördüm ama bilgim olmadığı soruyorum )

Teşekkürler.
 
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Öncelikle icerik dogrulugunu adimlari uygular iken kontrol edin,yaniltici bilgi olmasin..

Teknik servis olarak TSE başvurusu yapmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. TSE'nin resmi web sitesindeki "Belgelendirme" bölümüne girin ve "TS EN ISO/IEC 17020 Belgelendirme Faaliyetleri"ni seçin.
  2. İlgili formu doldurun ve başvuru ücretini ödeyin.
  3. Başvuru sonrası TSE, belgelendirme süreci hakkında size bilgi verecektir. Bu süreçte TSE, teknik servisiniz için uygun olan standartları belirleyecek ve sizden gerekli belgeleri isteyecektir.
  4. TSE, teknik servisiniz için bir değerlendirme ekibi oluşturacak ve uygunluğunuzu değerlendirmek için bir denetim gerçekleştirecektir. Bu denetim, teknik servisinizde yapılan çalışmaların, prosedürlerin ve kalite yönetim sistemlerinin uygunluğunu belirlemek için yapılır.
  5. TSE, denetim sonrasında teknik servisinizin uygun olup olmadığına karar verecektir. Eğer uygun görülürseniz, TSE tarafından verilen belgelendirmeyi alabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek, teknik servisiniz için TSE belgelendirmesi alabilir ve müşterilerinize kaliteli hizmet sunma konusunda daha güvenilir bir imaj yaratabilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri