TRUMP, Trampet vuruşlarına devam ediyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar farkındamısınız dünya sakin bir gün geçirmesin diye liderler ellerinden geleni yapıyor.

SİYASİ denen bu insanlıktan mahrum yaratıklar olmasa dünya gül gibi geçinip gidecek aslında.

DAEŞ, DEAŞ IŞİD IŞID IŞIT vs daha adı bile belli olmayan bu suni gündem bitmeye yüz tuttu diye Trump hazretleri yine gündemi kızıştıracak bir şeyler buldu

HAMS ikinci intifada ya davet çıkarttı
İRAN yerinde durmuyor
FİLİSTİN de gösteriler başladı

ALLAH sonumuzu hayır eylesin ne diyeyim. 

Sizlerin görüşleri nedir bu konuda? 

Manidar değilmi atılan bu adımların zamanlaması?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Şuna bakın, yazık yahu daha 8 dakikalık haber

http://www.hurriyet.com.tr/israil-karisti-catismalarda-cok-sayida-yarali-var-40671004

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Allah Bildiği gibi Yapsin Bunlari

Yine Musluman Kani Dokecekler

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Acikcasi hersey planli isliyor olan bitenler sanki tiktak gibi. Bunlarin ne yapmak istedigi acikca belli zamani geldiginde yapmaya kalkisiyorlar. İsin garip tarafi ise bu kadar seylere yabanci kalmak :/ Gundem kudus ve israil basbakani diyorki 3 bin senelik topragimiza kavusuyoruz bize vaat edilen v.s v.s o zaman turkiye cumhuriyetide musul ve kerkuk hakki. İsin en buyugu ise bu israilogullari kendi peygamberlerine bile rest cekmislerdir ve lanetli bi irk olmuslardir. Peygambere bile inanmayip size bu topraklarin vaat oldugunu nasil inanirsiniz. Cok garip seyler donuyor gercekten..

KOSOVALI Çevrimdışı

KOSOVALI

Aktif Üye
11 Ocak 2018
119
Bu Trump'a gülen bir tek ben miiym? Adam konuşurken hiç bir ciddiyet yok gibi yüzünde her gördüğümde gülesim geliyor bu mu şimdi süper güç diyorum :) Aynı şey Kimyon reyis te de oluyor. Zoraki tiyatro çekiyorlar sanki böyle el çırpmalar, zoraki gülmeler ağlamalar. :sırıtma2: Dünya önceden körle topala kalırdı şimdi palyaçolara kalıyor. Şimdi insanlık ileri mi gitmiş oluyor geri mi ? :yuh:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
KOSOVALI' Alıntı:
Bu Trump'a gülen bir tek ben miiym? Adam konuşurken hiç bir ciddiyet yok gibi yüzünde her gördüğümde gülesim geliyor bu mu şimdi süper güç diyorum :) Aynı şey Kimyon reyis te de oluyor. Zoraki tiyatro çekiyorlar sanki böyle el çırpmalar, zoraki gülmeler ağlamalar. :sırıtma2: Dünya önceden körle topala kalırdı şimdi palyaçolara kalıyor. Şimdi insanlık ileri mi gitmiş oluyor geri mi ? :yuh:

Fatih o kimyonun, general karabiberlerle sevinç kucaklaşmaları enteresan.

Koskoca devlet başkanı, Koskoca general, ''Aaaa füzemiz ne de güzel fırladı'' diyerek birbirini kucaklıyor  :yuh:

KOSOVALI Çevrimdışı

KOSOVALI

Aktif Üye
11 Ocak 2018
119
Ado' Alıntı:
KOSOVALI' Alıntı:

Koskoca devlet başkanı, Koskoca general, ''Aaaa füzemiz ne de güzel fırladı'' diyerek birbirini kucaklıyor  :yuh:

Gerçekten çok enteresan. Açık hava tiyatrosu gibi ülke. Konuda korku insana neler yaptırır. 

Kimyon reis geçen nükleer butonum masamda hazır diye açıklama yaptı Trump abimiz de benimki senden büyük dedi hemen tv de.  :yuh:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
KOSOVALI' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Gerçekten çok enteresan. Açık hava tiyatrosu gibi ülke. Konuda korku insana neler yaptırır. 

Kimyon reis geçen nükleer butonum masamda hazır diye açıklama yaptı Trump abimiz de benimki senden büyük dedi hemen tv de.  :yuh:

Ahahahah aynı konuyu geçen gün @clearidas kardeşimizle sanırım başka konuda konuşmuştuk, 2 büyük devlet adamı ve aralarında ki muhabbete bak

Benimki daha büyük, hem de çalışıyor :kıskıs:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
clearidas' Alıntı:
:kırbaç: aralarında ki ilişki böyle kim kimi yakalarsa.

:kıskıs:

Güzel tanımlama

Ancak bir trump karşısında bir kimyon, bir kimyon karşısında bir rasputin olması sayesinde de bazı dengeler korunabiliyor sanırım  :ok:

Geri
Üst Alt