teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,803
65
öyle zevkine İddaa oynarım haftada 100 tl fazlasına gerek yok ( kimse oynamasın ) ama futboldanda nefret ederim çok acayip biriyim :deli1 :deli1 :deli1
Ya saat 24:50 de Göztepe'yi 3 dakika verdiler sevgili Serindalga Serindalga ,şimdi "futbol gecesi" isimli program var, inanıyorum saatlerce fbyi anlatacaklar ve tam bitime yakın da "efendim İzmir takımı" diye başlarlar 3 dakika verirler ve "tekrar" programlara geçerler :)

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
3,207
60
trtspor saat 23:40-43 arası bu günün maçlarını yorumlamaya başladı,ilk önce Göztepe'nin kısa görüntüsünü verdiler,ardından fenerin uzunnnnnnnnnnnn görüntüsünü veriyorlar halen 😡 Adamın topa nasıl vurduğunu dakikalarca anlatıyorlar iyi mi, nasıl vurduğunu anlatmak için oyunda bu vuruşun saniye süren ortamında bunlar o vuruşu dakikalarca anlatıyorlar ve şu an saat 24:15 ,halen fenerin maçındalar,biteceğini de sanmıyorum.

Kesinlikle yazdığımın arkasındayım, mesajımı trtden de okuduklarını biliyorum :)

NOT:
Trtspor 'un Trt sini bilerek küçük harfle yazdım,benim gözümde öyle çünkü :ok
Teraspy dostum sen hala sistemi anlayamamışsın trt o bildiğimiz trt değil,ki birilerinin elinde siyasi oyuncak olmuş bu tıpkı hani depremde öğrendik ya kızılayın nasıl özelleştirmiş,de halka parayla çadır,battaniye vs sattığını buda aynı tarafsız değil ki küçük,büyük takım ayrımı yapmıyor birilerine hizmet ettiği için sırf o takımın falsosunu bulalım,ki tekra,tekrar oynatıp nasıl ceza verdiririz nasıl bu feneri ve diğer takımları ekarte ederiz bizden olmayanı bize yol vermeyeni kendi yaptığını sanki karşı takım yapıyormuş gösterme çabası ve ahlak dersi verme çabası dikkat et bak bu sadece trt yayınlarında değil malum takıma yakın olan tüm kanallarda böyle katılırsın katılmassın bilemem bu tıpkı şöyle izah edeyim chp,ye yakın olan kanallara bi bak neler konuşuluyor hükümetin yaptırımları chp,li lere belediyelere gazatecilere tv kanallarına neden kendi belediyelerine ses çıkarmıyor kendinden olan kanallar gazeteciler belediyelere ses çıkarmıyor işte gördüğün gibi sistem hep aynı ama vardır allahın bir hesabı bu hep böyle gitmez bir tokat vurur nerden geldiğini anlayamazlar indirir şahı .

S Çevrimiçi

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
111
42
Adamın takımı iki kırmızı kart görmesi, aleyhine penaltı verilmesi gereken ve kaybetmesi gereken maçta hakem sayesinde kazanmış, hala utanmadan malum takım falan diyor. Fenerbahçelilerdeki psikolojik bozukluk iyice kronik vaka haline gelmeye başladı. Arsızlıkları arşa çıktı. Ayrıcalık görmeyince zırlamaya başlıyorlar. Şarkıcısından siyasetçisine hepsinin ayarları bozuldu.

Üstelik adamın başkanı Göztepe deplasmanında maç oynanırken sahaya girmiş, seyirciyi kışkırtmış, çıkan arbede sonucu bir tek o ceza almamış, adam da gelmiş o Göztepe taraftarına utanmadan akıl veriyor. Tam merdi kıpti.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt