Haklısınız galiba.. Vazgeçtim ben 16k alacam ?16k yı beklemek varken, ne bileyim acele ediyorsunuz gibi..![]()
Evet maalesef mevcut TV'lere iyi bakmak lazım. Allahtan zamanında yenilendi bendeki TV.. Ben zaten bilerek full HD almıştım.. Yayıncılar full hdyi zor veriyor zaten.geçen hafta 6 adet tüplü tv yi tamire gönderdim.(uydu için gittiğim evlerden) millet hd bulamıyor tv fiyatları şahlanmış 4k -8k hayal artık.
Bence 32 k yı bekle derimHaklısınız galiba.. Vazgeçtim ben 16k alacam ?
O tüplü TV'lerden şahlanışı izliyorlardır.geçen hafta 6 adet tüplü tv yi tamire gönderdim.(uydu için gittiğim evlerden) millet hd bulamıyor tv fiyatları şahlanmış 4k -8k hayal artık.
Biz bu gidişle çok beklicez galiba ??Bence 32 k yı bekle derim![]()
Ekstra masraf ve eldeki içeriklerin 4K olmamasından kaynaklanıyor olabilir.Bu ulusal kanallar neden 4k yayına geçmiyor acaba
Maliyet.Bu ulusal kanallar neden 4k yayına geçmiyor acaba
Full HD bile veremiyorlar ki.. Ses kalitesi dahi düşük format..Bu ulusal kanallar neden 4k yayına geçmiyor acaba
Uzun zamandır normal tv kanalı izlemiyorum, tamamen stream platformlarından film ve dizi izliyorum. Sanırım tek izlediğim Güldür Güldür Show. Bunun birkaç farklı sebebi var ve o sebeplerden biri de ses kalitesi. Şu ana kadar hiç Dolby olarak yayın yapan bir uydu yayını göremedim. Dolby'e alıştıktan sonra normal stereo hiç sarmıyor.Full HD bile veremiyorlar ki.. Ses kalitesi dahi düşük format..
Hotbird zamanında rtl kanalın ses formatı dolby idi. Yani düşünün yayını 5.1 ses sistemi ile izleyebiliyordunuz..
Neden? Hala Hotbird yokmu? Yoksa var da RTL mi yok?Full HD bile veremiyorlar ki.. Ses kalitesi dahi düşük format..
Hotbird zamanında rtl kanalın ses formatı dolby idi. Yani düşünün yayını 5.1 ses sistemi ile izleyebiliyordunuz..
Hotbird varda çok önceden bu kanallar normal yayın yapıyordu. Ulusal alman kanalları vardı şimdi yok yani yıllar önce göçtü gitti. Şifreli paketler içinde var tabiki..Neden? Hala Hotbird yokmu? Yoksa var da RTL mi yok?