TRT 4K YENİ FREKANS

geçen hafta 6 adet tüplü tv yi tamire gönderdim.(uydu için gittiğim evlerden) millet hd bulamıyor tv fiyatları şahlanmış 4k -8k hayal artık.

geçen hafta 6 adet tüplü tv yi tamire gönderdim.(uydu için gittiğim evlerden) millet hd bulamıyor tv fiyatları şahlanmış 4k -8k hayal artık.
Evet maalesef mevcut TV'lere iyi bakmak lazım. Allahtan zamanında yenilendi bendeki TV.. Ben zaten bilerek full HD almıştım.. Yayıncılar full hdyi zor veriyor zaten.

Ülkemizin bu ekonomik şartları içinde yeni ve son teknoloji tv almak zenginler hariç iyice zorlaştı.Elimizdeki tv lere gözümüz gibi bakıp,iyi korumalıyız. :ok

O tüplü TV'lerden şahlanışı izliyorlardır. :hihi

Bu ulusal kanallar neden 4k yayına geçmiyor acaba

Bu ulusal kanallar neden 4k yayına geçmiyor acaba
Full HD bile veremiyorlar ki.. Ses kalitesi dahi düşük format..
Hotbird zamanında rtl kanalın ses formatı dolby idi. Yani düşünün yayını 5.1 ses sistemi ile izleyebiliyordunuz..

Hotbird zamanında rtl kanalın ses formatı dolby idi. Yani düşünün yayını 5.1 ses sistemi ile izleyebiliyordunuz..
Uzun zamandır normal tv kanalı izlemiyorum, tamamen stream platformlarından film ve dizi izliyorum. Sanırım tek izlediğim Güldür Güldür Show. Bunun birkaç farklı sebebi var ve o sebeplerden biri de ses kalitesi. Şu ana kadar hiç Dolby olarak yayın yapan bir uydu yayını göremedim. Dolby'e alıştıktan sonra normal stereo hiç sarmıyor.

Neden? Hala Hotbird yokmu? Yoksa var da RTL mi yok?

Neden? Hala Hotbird yokmu? Yoksa var da RTL mi yok?
Hotbird varda çok önceden bu kanallar normal yayın yapıyordu. Ulusal alman kanalları vardı şimdi yok yani yıllar önce göçtü gitti. Şifreli paketler içinde var tabiki..

Geri
Üst Alt