Bizde var.Hocam aşağıda verdiğim bağlantıdaki süpürgeyi kullanmadım. Ama eğer bir gün ihtiyacım olursa diye gözüme kestirdim. Grundig marka, Arçelik garantili, satıcısı Amazon. Bence denenebilir çünkü Amazon, iadede sorun çıkarmadan kabul eder.
Grundig VCC 7870 HEPA Filtreli Toz Torbasız Elektrikli SüpürgeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evde kedi varken o torbayı temizlemek çok kötü oluyor hocam onda toz torbalı hiç sevmiyorum her yeri daha çok toz ediyor. Torbasızda içini dök geç git, daha kolay.Özellikle toz torbasız tavsiyesi isteyen birine söylenmemeli tabi ama ben yine de toz torbalı öneririm. Hem de şiddetle toz torbalı öneriyorum.
Electrolux Ultra Silencer kullanıyorum. Daha öncesinde ya sulu yada kuru her türlü torbasız ister ve alırdım. Şu an yılda bi 200 liraya 16’lı torba alıyorum. Dünyanın belki de en sessiz elektrikli süpürgesini büyük memnuniyetle kullanıyorum.
Öyle sessiz ki bırakın yan daireyi veya odayı, odadan çıkın kapı açıkken koridordan bile duyulmuyor sesi. Bunun torbasıyla ilgisi yok tabi ama filtreleri neredeyse asla kirlenmiyor ve torba değiştirilince makine sıfır haline dönüyor, temizlik isteyen bir durumu söz konusu olmuyor. Torba büyük rahatlık.
Evinde 4 kedi olan biri olarak her gün kullanılan bu süpürgeye 16 lı torba 1 yıldan uzun süre yetiyor.
Toz torbasız olarak şarjlı süpürgelere merak salmıyor da değilim tabi ama çevremde kullanıp çok memnun olan birini daha göremedim.
Philips FC9750 veya Philips FC9751 modellerine bakıyorum. fazla mı gereksiz pahalı bilemiyorum ama 900 WFakir veyron turbo kullanıyoruz memnunuz güç kaybı yaşamadık boş markalar var 10 yıl garantili onlara da bakabilirsin
Hepsinde böyle mi bilmiyorum ama benim makinede torba çıkarılırken tutamaçı torba kapağını koku ve hava geçirmeyecek biçimde kapatıyor. O şekilde çöp kovasına koymaya bile gerek duymuyor, kenarda bekletip çöplerle birlikte atıyoruz.Evde kedi varken o torbayı temizlemek çok kötü oluyor hocam onda toz torbalı hiç sevmiyorum her yeri daha çok toz ediyor. Torbasızda içini dök geç git, daha kolay.
Hocam üzgünüm baya geç oldu cevabınızı fark etmem. Grundig VCC 7870 'den memnun musunuz? Bilhassa filtreleri sık tıkanıyor mu? ve temizlemesi zor mu?Bizde var.