Gücü düşük hocam wattı acaba bunu yükseltebilirmizTermostat arızası olabilir .Kontakları erken açıyorsa ısıtmayabilir
Öyle kullanıyorum zaten hocamIsı ayarını son konuma alıp denermisin
Özellikleri nedir bu cihazin ?Öyle kullanıyorum zaten hocam
Dediğimi yapsa olur zaten ,devre dışı bırakmak riskli olur neme lazım,unutulur falan.5-10 dk çalıştır elin ile ızgaralara dokun sıcak mı diye biri sıcak biri soğukmı
Rezistans arızası yoksa termostadı devre dışı bırakıp direk bağlatı yapıp kullanabilirsin
Isınınca fişi çekersin yada termostat değişimi yaparsın
Modeli ne kaç watt rezistansını söküp en boy ölçümü yapıp aynı tip watt değeri daha yüksek reziztans takılabilirGücü düşük hocam wattı acaba bunu yükseltebilirmiz
simbo diyor Emmi masraf olmasın iş görsün derse diye dedim bende vardı termostat arızalı iptal ettimDediğimi yapsa olur zaten ,devre dışı bırakmak riskli olur neme lazım,unutulur falan.
Bak bu olur ,İzmir'de var rezistansçı,çok da iyi iş yapıyor,bulunduğu yerde de olabilirModeli ne kaç watt rezistansını söküp en boy ölçümü yapıp aynı tip watt değeri daha yüksek reziztans takılabilir
Evet termostat değişmeliArzum tost makinesi var. 3 ayarı mevcut. 2. ayarda çok ısıtıyor yakıp kavuruyor önceden böyle değildi. Termostat mı değiştirilmeli?
Makine sağlam, termostatı değiştireyim. 25-30 lira gibi bir fiyatı var. Sorunu anlayana kadar birkaç tost yaktık.Evet termostat değişmeli