Toshiba Tv MB120 Youtube 4k video ve tam ekran sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eprex123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Flash bellek fat 32 Format olacak

İndirdiğiniz zip dosyayı açıp içinden çıkan dosyaları klasör olmadan direk Flash belleğin icine atacaksiniz

Olması lazım

Herşeyi kontrol ettim dediğiniz gibi yapıyorum ama hiç tepki alamıyorum tvden ben de anlamadım.USB 3.0 a taktım olmadı 2.0 a taktım olmadı flash 4gb geçmesin dediler olmadı.

Herşeyi kontrol ettim dediğiniz gibi yapıyorum ama hiç tepki alamıyorum tvden ben de anlamadım.USB 3.0 a taktım olmadı 2.0 a taktım olmadı flash 4gb geçmesin dediler olmadı.

Ben mb230 da 32gb Flash kullanıyorum bir problem olmadı farklı Flash denediniz mi

Fabrika yazılımı değilde daha düşük versiyon yazılımı güncelleme gibi atmayı denediniz mi mb230 larda Full yazılım atmadan versiyonlar arası geçiş yapılabiliyor belki sizin anakart da destekliyordur bunu

@fikoloji @Adem Helvacı @hosbulduk siz ne dersiniz yapabilir mi

Tam anlamadim ama downgrade soruyorsan ben mb120 de yaptim.Mb120 lerde ssiptv problemi son sürümde problem cikariyor ama 32 ile biten versiyonda sorunsuz calisiyor mesala.

Tam anlamadim ama downgrade soruyorsan ben mb120 de yaptim.Mb120 lerde ssiptv problemi son sürümde problem cikariyor ama 32 ile biten versiyonda sorunsuz calisiyor mesala.

Evet downgrade son güncellemeden arkadaş sürekli youtube da problem yaşamaya başlamış belki faydası olur

Geri
Üst Alt