TOSHİBA SMART TV SSİPTV VE OTTPLAYER SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mutombo55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mutombo55

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
mutombo55
F5353203-F7C5-4FD5-A953-B1E9E2B65B18.jpg

A101den aldığım toshiba 49L2863DAT TVDE SSİPTV DE TV KANALLARI GÖSTERMİYOR AMA FİLM VE VİDEOLAR OYNATIYOR FİLM VE VİDEOLARDA İLERİ SARMA DURDURMA GİBİ ÖZELLİKLER ÇALIŞMIYOR BU KONU HAKKINDA YAZILIM YADA BAŞKA YAPABİLECEĞİM BİRŞEY VAR MI ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
NOT: m3u ve m3u8 gibi uzantıları değiştirdim olmadı

Oynatıcının içinden yapılmıyor mu acaba ,sanki oradan oluyor gibi hatırlıyoum ,kullanmıyorum artık maalesef ,yoksa kesin bilgi verirdim :ok

@hosbulduk ,ne dersin bilgin var mı acaba :alala

Oynatıcının içinden yapılmıyor mu acaba ,sanki oradan oluyor gibi hatırlıyoum ,kullanmıyorum artık maalesef ,yoksa kesin bilgi verirdim :ok

@hosbulduk ,ne dersin bilgin var mı acaba :alala
çözemedim bende fabrika ayarlarına döndüm felan ama olmadı yinede teşekkürler

çözemedim bende fabrika ayarlarına döndüm felan ama olmadı yinede teşekkürler
Fabrika ayarları ile alakalı değildir muhtemelen ,onlar özel web yazılmı olduğundan kumanda tanımıyor da olabilir ,dediğim gibi ,ben kullanmadığımdan kesin bir şey yazamıyorum maalesef.

Ssiptv de ileri sar fln yok, ottplayerde mevcuttur.
TV sürümü nedir güncel değilse güncelleme deneyiniz

Ssiptv de ileri sar fln yok, ottplayerde mevcuttur.
TV sürümü nedir güncel değilse güncelleme deneyiniz

18971C56-A9E3-4FB5-A9E7-20F1BC476C3E.jpg

sürümü güncel mi değil mi bilmiyorum peki güncellemem gerekiyorsa link verebilirmisiniz

sonradan farkettim ve uyguladım sonuç değişmedi

CA061043-EDC0-4B5D-AD3F-478744808332.jpg

Canlı yayınlar açılmıyor dimi ?
Bazen bende de olunca TV ilk kutulum yapıyorum sorun gidiyor denedin mi

Canlı yayınlar açılmıyor dimi ?
Bazen bende de olunca TV ilk kutulum yapıyorum sorun gidiyor denedin mi
denedim ama fayda etmiyor yeni kurulum yaptım fabrika ayarlarına döndüm m3u,m3u8,ts,hls gibi uzantılar denedim ama olmadı eski sürüm yapsak olmaz mı işk aldığımda sorunsuz çalışıyordu sonra bi güncelleme geldi bozuldu düzelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynen canlı yayınlar açılmıyor atv star felan maç izleyemiyorum ilk kurulum yaptım herşeyi denedim ama fayda etmiyor yeni kurulum yaptım fabrika ayarlarına döndüm m3u,m3u8,ts,hls gibi uzantılar denedim ama olmadı eski sürüm yapsak olmaz mı işk aldığımda sorunsuz çalışıyordu sonra bi güncelleme geldi bozuldu düzelmedi

"username=kadi&password=sifre&type=m3u_plus&output=m3u8" şeklinde linkini düzenle m3u_plus olması gerekiyor.

Geri
Üst Alt