Toshiba LCD colour TV Model Nr. 48L3448DG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufuk0303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufuk0303

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
ufuk0303
Merhaba arkadaşlar,
Television hiç açılmıyor.
Kırmızı / yeşil yanıyor bide sönüyor.
Başka hiç birşey olmuyor.

Model Nr. 48L3448DG
Firmware / update için Bana lütfen buradan link olarak gönderebilirsiniz. Ben kendim bulamadim
Cok teşekkür ederim.

15848024449075415066129324360655.jpg

cihaz ihraç olduğu için sistemimizde çıkmıyor anakartı nedir biliyormusunuz?. menü 4725 tuşlayıp görsel eklermisiniz.

cihaz ihraç olduğu için sistemimizde çıkmıyor anakartı nedir biliyormusunuz?. menü 4725 tuşlayıp görsel eklermisiniz.

anakarti bilmiyorum. anakarti ne demek ki ?
menü giremiyorum.
televison acilmiyor.

anakarti bilmiyorum. anakarti ne demek ki ?
menü giremiyorum.
televison acilmiyor.
belirli anakartların kurtarma yazılımı mevcut arka kapağı açıp anakart fotosu atarsanız belki yardımcı olabiliriz.

@ufuk0303, link yazısına tıklayıp yazılımı indirip deneyin

Ama neyi deneyim.
ben kartiniz konusunda dogru bilgi oldugunu kontrol acisindan link vermistim.Maalesef tv niz ihrac ürünü oldugu icin forumdaki arkadaslarin seri no yardimiyla size yardimci olmalari mümkün degil,ayni sorunu bende cok kez yasadim.Denemek isterseniz mb95m li sizin tv nize ait olmayan yazilim paylasabilirim kendi arsivimden.Tv niz büyük ihtimal acilmayacaktir ,cok kücük bir ihtimal acilabilir.
Ayrica yazilimin toshiba markalarinda kumanda uyumsuzlugu cikarma ihtimalide cok yüksektir.

In the TV you have 17MB95M and VES480UNVS-M01 panel. I have nothing for this combination. I have for Toshiba 48L3443DG. If you want you can try on your own responsibility. I think you know the installation procedure.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt