Çözüldü Toshiba android tv parazit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratavsar

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
muratavsar
Toshiba android tv cep telefonu ile görüşürken parazit yapıyor yaşayan var mı

Hiç denemedim ilk fırsatta denerim çok eski tv lerde seste ve görüntüde parazit oluyordu hatta tv yazılımına bile zarar veriyordu. Uçak ve otobüs seyahatinde yazılımı bozduğu için telefonu kapattırıyorlardı.

Hiç denemedim ilk fırsatta denerim çok eski tv lerde seste ve görüntüde parazit oluyordu hatta tv yazılımına bile zarar veriyordu. Uçak ve otobüs seyahatinde yazılımı bozduğu için telefonu kapattırıyorlardı.
Ustam müşteri cep telefonu ile konuşurken ekranda titreme oluyor dedi iki gün test ediyorum yok göremedim şaka gibi crt lerde oluyordu ama lcd de ilkdefa duydum

Bence HDMI kabloyu kontrol etsin.
Ya da cof veya board arızasıdır.

Ustam müşteri cep telefonu ile konuşurken ekranda titreme oluyor dedi iki gün test ediyorum yok göremedim şaka gibi crt lerde oluyordu ama lcd de ilkdefa duydum
Mümkün olursa bir video ya da görsel paylaşmak lazım. Müşterinin titremeden kastının ne olduğunu anlamalıyız.

Müşterine mutlaka söyle ,tv yazılımı çok kısa süre sonra uçabilir cep telefonu sinyali nedeni ile ,mümkün olduğunca tv yanında cep telefonu ve telsiz ev telefonu kullanlmasın.Ayrıca tv fişini çıkartıp ters takmayıda denesin,ve hatta tv fişini uzatma kullanarak başka bir prizde de deneyebilir :ok

Cihazda ben test ettim birsey göremedim iade ettim ariza ile ilgili bir dönüşte olmadı sonucu bekledim o yüzden geç cevap verdim ilginizden dolayı her birinize teşekkür ederim sağlıkla kalin

Cihazda ben test ettim birsey göremedim iade ettim ariza ile ilgili bir dönüşte olmadı sonucu bekledim o yüzden geç cevap verdim ilginizden dolayı her birinize teşekkür ederim sağlıkla kalin
Yanıtınız için çok teşekkür ederiz ustam. Bilmukabele.

Cevap yazmayı unuttum daha doğrusu konu arada kaynadı tv denemesi yaptım telefondan etkilenmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt