M
muratavsar
Aktif Üye
- 11 Ara 2022
- 89
- 53
Toshiba android tv cep telefonu ile görüşürken parazit yapıyor yaşayan var mı
Ustam müşteri cep telefonu ile konuşurken ekranda titreme oluyor dedi iki gün test ediyorum yok göremedim şaka gibi crt lerde oluyordu ama lcd de ilkdefa duydumHiç denemedim ilk fırsatta denerim çok eski tv lerde seste ve görüntüde parazit oluyordu hatta tv yazılımına bile zarar veriyordu. Uçak ve otobüs seyahatinde yazılımı bozduğu için telefonu kapattırıyorlardı.
Mümkün olursa bir video ya da görsel paylaşmak lazım. Müşterinin titremeden kastının ne olduğunu anlamalıyız.Ustam müşteri cep telefonu ile konuşurken ekranda titreme oluyor dedi iki gün test ediyorum yok göremedim şaka gibi crt lerde oluyordu ama lcd de ilkdefa duydum
Yanıtınız için çok teşekkür ederiz ustam. Bilmukabele.Cihazda ben test ettim birsey göremedim iade ettim ariza ile ilgili bir dönüşte olmadı sonucu bekledim o yüzden geç cevap verdim ilginizden dolayı her birinize teşekkür ederim sağlıkla kalin
Cevap yazmayı unuttum daha doğrusu konu arada kaynadı tv denemesi yaptım telefondan etkilenmiyor.Cihazda ben test ettim birsey göremedim iade ettim ariza ile ilgili bir dönüşte olmadı sonucu bekledim o yüzden geç cevap verdim ilginizden dolayı her birinize teşekkür ederim sağlıkla kalin