Philipsin Android Tvsini almak istiyordum fakat stoklar bitmişti, şans eseri bu Tv yi Carrefoursa da gördüm, hadi canım kesin berbat bir TVdir diyordum, Vestel üretimi diye eziyordum fakat kısa bir internet araştırması yapıp alıp geçtim fiyatını uygun bularak, çünkü bu banttaki android tvler en az 5.5 - 6 binden başlıyordu. Televizyonu 1 aydır kullanıyorum, yılların android kullanıcısı olarak 1.5 GB ram olayı için bayağı ön yargılıydım fakat öyle olmadı.
Tüm uygulamalar sorunsuz, kasma donma olmadan çalışıyor. USB, IPTV ve Netflix üzerinden 4K deneyimi sorunsuz.
Xbox one gamepad bağlayıp Asphalt 8 oynuyorum düşünün. Çok iyi optimize edilmiş, keşke daha çok ram olsaymiş fakat TV yi TV için kullanmak istiyorsanız tam bir F/P ürünü. Ah be dediğim tek şey APK olarak kurduğum Google Earth biraz zorlayınca dönüyor, bu da ram ile alakalı elbette.
TV'nin hafızası 5Gb alırken bununda göz önünde bulundurun, harici USB stick ile hafızasını yükseltebilirsiniz fakat o stickte olan uygulamalar yavaş açılıp donma yapacaktır. Ben bu sorunu harici ssd diskimi takarak çözdüm, belki de kendi hafızasında daha hızlı oldu.
Bu Tv yi alacaksanız paranız çöpe gitmez korkmayın, diğer marka ve modellere göre fiyatı çok çok uygun.