TOSHİBA 55U7763 TV İnceleme ve Yan Açı Performans Videosu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar Selam;

Çok yoğun geçen yaz, etkisini Kurban Bayramı öncesi iyice göstererek zirveye çıkmış durumda lakin inanıyorum ki Bayrmdan sonra bu yoğun tempo düşecek ve sizlere çok daha hızlı cevap yazabileceğim artık.

Yine de elimden geldiğince arada sizlere yazmaya çalışıyorum.

Aşağıya bir performans videosu ekledim, sonraki 2 mesajı bilerek boş attım oralara da resimleri ve ürün teknik bilgilerini paylaşacağım ilk fırsatta :ok

Tylerdurden Çevrimdışı

Tylerdurden

Aktif Üye
13 Nis 2018
84
Arkadaşlar Selam;

Çok yoğun geçen yaz, etkisini Kurban Bayramı öncesi iyice göstererek zirveye çıkmış durumda lakin inanıyorum ki Bayrmdan sonra bu yoğun tempo düşecek ve sizlere çok daha hızlı cevap yazabileceğim artık.

Yine de elimden geldiğince arada sizlere yazmaya çalışıyorum.

Aşağıya bir performans videosu ekledim, sonraki 2 mesajı bilerek boş attım oralara da resimleri ve ürün teknik bilgilerini paylaşacağım ilk fırsatta :ok

toshibaların menüleri çok güzel oluyo buda öyledir herhalde incelemede mutlaka paylaşırsın birde benim bu yeşil ışık çok hoşuma gidiyo inanılmaz şık
duruyo bi şıklık kalite katıyo bekleme modu led ışığını diyorum sanıyorum vesteller artık bu menü görselini kullanıcak 2019 serilerinde yanılıyorsam düzeltin :ok

E Çevrimdışı

explorer 

Aktif Üye
24 Tem 2018
138
28
4k videolarda değil de, daha çok fhd kanallarda açı duyarlılığı fazla.
özellikle gündüzleri

Geri
Üst Alt