TOSHİBA 50UK4B63DB uygulama USB ile ekleme

R Çevrimdışı

ReDLiNe1975

Yeni Üye
19 Mar 2021
4
49
Öncelikle selamını aleyküm aranızda yeniyim benim bir sorum olacak lütfen yardımcı olursanız sevinirim
yeni aldığımız tv ( TOSHİBA 50UK4B63DB ) bu tv ye ottplayer ile ssptv uygulama var ben IPTV pro eklemek istiyorum nedeni ssiptv kasıyor sürekli donuyor ve ottplayer pc de üye oldum ama bir türlü tv de açamıyorum.. ( iptv pro & xtreme play )bunu usb ile nasıl aktarırım
APK. uzantıyı görmüyor yada İOS bi denemediğim XAPK kaldı uzantı dosyasını çözemedim ve bu arada ben iptv satışı yapıyorum birçok müşterim de toshiba vestel regal beko kullanıyor
bizim tek şansımız uk yani yurt dışı ithalat tr olanlar da uygulama açılmıyor 2014 yasa gereği 3. parti yazılım sözleşmesini vestel beko arçelik LG samsung larda kalktı ama bi açığı varmış onun için sizden yardım bekliyorum saygılarımla

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Forumdan Beklentiniz nedir çünkü forum bilgilendirme başlığına konu açmışsın?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Linux tabanlı, harici uygulama yüklenemez yüklenme biz neler neler yapardık.
Anca bahsettiğiniz uygulamanın smart url si varsa oradan girebilirsiniz

R Çevrimdışı

ReDLiNe1975

Yeni Üye
19 Mar 2021
4
49
evet var üstad bir sorum daha olacak ottplayer den m3u dosyasını nede link upload edemiyorum error link yada files hatası veriyor ne yapacağımı şaşdım ne nalet tv miş babama o kadar dedim alma vestel grubunu... samsung lg arkana bile bakma diye ucuz diye gitti bunu aldı maç zamanı ben uğraşıyorum delircem her hafta aynı olay

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
evet var üstad bir sorum daha olacak ottplayer den m3u dosyasını nede link upload edemiyorum error link yada files hatası veriyor ne yapacağımı şaşdım ne nalet tv miş babama o kadar dedim alma vestel grubunu... samsung lg arkana bile bakma diye ucuz diye gitti bunu aldı maç zamanı ben uğraşıyorum delircem her hafta aynı olay
Harici box alabilirsiniz. Biz zaten hiç bir smart TV yi önermeyiz ki...
Dosya boyutun yüksek olabilir bu yüzden yüklenmez.
Ayrıca bu TV yi nasıl aldınız yurt dışı üretimi olarak biliyorum

R Çevrimdışı

ReDLiNe1975

Yeni Üye
19 Mar 2021
4
49
üstad yaptım ott player 200 KB altı dosyayı yükleye biliyor ssiptv daha iyi 6mb dosya yükleye biliyor yardımların için sağol Alah razı olsun
ve .2 husus benim oda da Mİ BOX 4K S var android v9.0 ( smart tv salonda )

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
üstad yaptım ott player 200 KB altı dosyayı yükleye biliyor ssiptv daha iyi 6mb dosya yükleye biliyor yardımların için sağol Alah razı olsun
ve .2 husus benim oda da Mİ BOX 4K S var android v9.0 ( smart tv salonda )
Aslında güzel bir TV android box ile efsaneler oluşabilir.

Geri
Üst Alt