Arkadaşlar daha önce bir kaç kere yazdım, tekrar yazayım.
Bizler mağazalara yıllarca demo standlar kurduk. Kurduğumuz bu standlarda ise arka planda her zaman stream generatör vardı.
Defalarca uyardık ki mağazalardaki görüntülere aldanıp ürün almayın/Kendi tv niz hakkında iyi/kötü kıyaslaması yapmayın lütfen.
Ben ilk Stream Generatör kurulumumu 2009 yılında yaptım ki o zamanlar daha UHD nin adı bile anılmıyordu. Bırakın UHD yi Satılan tv lerin %70 i HD READY durumundaydı.
Bu gün halen HI END ve/veya Yüksek teknlojiye yatkın mağazalarda bu generatörler kullanılır.
Yani sizin evinizde çanaktan gelen ve metresi 50 kuruş/1TL olan anten kablosundan veya usb den kaç bitrate olduğu dahi belli olmayan videolar ile TV nizi kötü ilan etmeyin lütfen.
Merakı olanlar bu linki inceleyebilir, Bu Stream nedir, ne işe yarar, STREAM GENERATÖR neden var inceleyebilirsiniz.
Evet satın aldığınız TV ler 10 numara da, Verdiğiniz yayınlar 6 numara onu ne yapacağız ona çözüm var mı onu araştırmak lazım
Stream İle kastığınız ve Bastığınız videoyu TÜRKSAT uydusundan alabilmeniz de, Türk Telekomun bize verdiği yarım yamalak internet ile bu kaliteyi yakalayabilmeniz de mümkün değil.
Bunun için işin matematiğine inmek, TV nin desteklediği max rate değeri ile verebildiğiniz rate değerlerini karşılaştırmak lazım