TOSHIBA 43UA2263DT Arızası ile yaşadıklarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
görselde renk siyahtan başka her şeye benziyor. sana zahmet karşı ve yanlarda telefonun flaşını açmadan birkaç kare çek.

IMG_20240804_223257.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,461
Anlaşamadık.!. Servis sorununuzu çözmüyorsa çektiğiniz fotoğrafları renkli çıktısını ve faturanızı alıp tüketici hakem heyetine gidin.
Şikayet dilekçenizi orada doldurup heyete teslim edin.

20 Mar 2022
325
20
daha öncede konu açmıştım detay merak eden daha önceki soruya gidip detay öğrenebilir haber ajanslarından teklifler aldım sanırım show haberin haber teklifini kabul edeceğim ne düşünüyorsunuz teşekkürler

20 Mar 2022
325
20
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
çok zor şartlar altında para kazanıyorum her işi
yapamıyorum hastalığım yüzünden elimdeki üç kuruş parayı aldılar sorunlu bir televizyon satmak için
Bu arada rahatsızlığınız için geçmiş olsun önceden rahatsız olduğunuz için başlığı da değiştirdim tv de kafanıza takılan görüntü hastalığınızı tetiklemiş fazla kafanıza takmayın cana geleceğine mala gelsin diye bir söz var.

20 Mar 2022
325
20
Bu arada rahatsızlığınız için geçmiş olsun önceden rahatsız olduğunuz için başlığı da değiştirdim tv de kafanıza takılan görüntü hastalığınızı tetiklemiş fazla kafanıza takmayın cana geleceğine mala gelsin diye bir söz var.
Adem helvacı ile görüşme şansım varmı daha önceden Vestelde çalışmış bir bilgisi vardır ona bu durumu iletebilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt