Televizyon Teknisyeni
Yeni Üye
- 20 Mar 2022
- 325
- 20
görselde renk siyahtan başka her şeye benziyor. sana zahmet karşı ve yanlarda telefonun flaşını açmadan birkaç kare çek.
görselde renk siyahtan başka her şeye benziyor. sana zahmet karşı ve yanlarda telefonun flaşını açmadan birkaç kare çek.
Ekran siyahlari tam yansıtmıyorAnlaşamadık.!. Servis sorununuzu çözmüyorsa çektiğiniz fotoğrafları renkli çıktısını ve faturanızı alıp tüketici hakem heyetine gidin.
Şikayet dilekçenizi orada doldurup heyete teslim edin.
Tam siyah renk istiyorsan oled tv alacaksın. Normal led tv lerde tam siyah beklemeEkran siyahlari tam yansıtmıyor
Bana sadece göstersin yeter sorunu olmasın senelerce götürsünTam siyah renk istiyorsan oled tv alacaksın. Normal led tv lerde tam siyah bekleme
İnşaatlarda çalıştım günlerce o şekilde alabildim aldığım televizyon da sorunlu çıktıTam siyah renk istiyorsan oled tv alacaksın. Normal led tv lerde tam siyah bekleme
Sadece çektiğim açıda bariz belli oluyor gözle daha net gözüküyorHer renkte ve farklı açılarda beyazlık yoksa normal kabul edilir fakat her renkte bariz varsa o cihaz sorunludur. Sota Üstat sizden farklı açılarda resim eklemenizi yazmış siz eklemediniz.
Bu arada rahatsızlığınız için geçmiş olsun önceden rahatsız olduğunuz için başlığı da değiştirdim tv de kafanıza takılan görüntü hastalığınızı tetiklemiş fazla kafanıza takmayın cana geleceğine mala gelsin diye bir söz var.çok zor şartlar altında para kazanıyorum her işi
yapamıyorum hastalığım yüzünden elimdeki üç kuruş parayı aldılar sorunlu bir televizyon satmak için
Adem helvacı ile görüşme şansım varmı daha önceden Vestelde çalışmış bir bilgisi vardır ona bu durumu iletebilirmisinizBu arada rahatsızlığınız için geçmiş olsun önceden rahatsız olduğunuz için başlığı da değiştirdim tv de kafanıza takılan görüntü hastalığınızı tetiklemiş fazla kafanıza takmayın cana geleceğine mala gelsin diye bir söz var.
Televizyonunuzda sorun olduğunu iddia ediyorsanız ve servis umursamıyorsa Tüketici Hakem Heyeti hariç size kimse yardımcı olamaz.Adem helvacı ile görüşme şansım varmı daha önceden Vestelde çalışmış bir bilgisi vardır ona bu durumu iletebilirmisiniz