TOSHIBA 43UA2263DT Arızası ile yaşadıklarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
yaşadığım Olayı en Başından İtibaren anlatıyorum A101 üzerinden 43UA2263DT model televizyon aldım televizyonun ekranında sadece siyah fonda belli olan lekeler ve çizgiler çıktı değişim istedim servisten cihazıma kontrole gelindi hiçbir sorunu olmadığı söylenip benden habersiz servis talebimi iptal etti aynı sorun yüzünden birden fazla servis talebi açtım hepsi teker teker iptal edildi en sonunda yaşadığım bölgedeki serviste belki değişim açtırabilmek için teknisyen sıfatıyla işe başladım akşama kadar buzdolabı taşıttılar bana kolumda kesikler oluştu ağzımdan burnumdan kanlar aktı en sonunda akşam beni televizyon bölümüne alabilirmisiniz benim uzmanlığım bu alan üzerine dedim diye soru sordum beni işten çıkarttılar ücret ödemeden hakaret ettiler saldırmak üzerelerken kaçtım servisten ağlaya ağlaya evime döndüm eve geldiğimde kalbim buna daha fazla dayanamadı tekledi kalbim bayılmışım herkes benim için seferber oldu vestel markası bir özür bile dilemedi servisten sadece sorunlu televizyonumun değiştirilmesini istemiştim teknisyenler ilgilenmediler ne yapabilirim

WhatsApp-Image-2024-07-31-at-02.42.31.jpg

Ekran-goruntusu-2024-08-04-002921.png

Son düzenleme:
20 Mar 2022
325
20
çok zor şartlar altında para kazanıyorum her işi
yapamıyorum hastalığım yüzünden elimdeki üç kuruş parayı aldılar sorunlu bir televizyon satmak için

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Senin adına üzüldüm bu konu beni aşar ancak hakkını aramak adına e devletten tüketici şikayet birimi var ayrıca tüketici hakları birimi var oralara şikayetini yapabilirsin ama sırf birilerini veya tv için bu şekilde işe girmeseydin yaşında genç anladığım kadarıyla belliki seni mimlemişler veya konuşma tarzın yanlışsa bu neden olmuş olabilir

20 Mar 2022
325
20
Senin adına üzüldüm bu konu beni aşar ancak hakkını aramak adına e devletten tüketici şikayet birimi var ayrıca tüketici hakları birimi var oralara şikayetini yapabilirsin ama sırf birilerini veya tv için bu şekilde işe girmeseydin yaşında genç anladığım kadarıyla belliki seni mimlemişler veya konuşma tarzın yanlışsa bu neden olmuş olabilir
herhan gibi şekilde hakaret etmedim sorun çıkarmadım

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
herhan gibi şekilde hakaret etmedim sorun çıkarmadım
Peki buna sebep ne olabilir sence işten çıkarınca tazminatını vermek zorunda ama ne kadar çalıştın o tv,yi alalı ne kadar oldu belli bir zaman aralığında iade edebiliyorsun bildiğim kadarıyla tüketici haklarını ara ve durumu anlat iade etmek istiyorum de çok uzun zaman geçmediyse gerekirse yasal yollardan hakkını ara

20 Mar 2022
325
20
Peki buna sebep ne olabilir sence işten çıkarınca tazminatını vermek zorunda ama ne kadar çalıştın o tv,yi alalı ne kadar oldu belli bir zaman aralığında iade edebiliyorsun bildiğim kadarıyla tüketici haklarını ara ve durumu anlat iade etmek istiyorum de çok uzun zaman geçmediyse gerekirse yasal yollardan hakkını ara
sigorta bile başlatmadılar tazminat ödeyeceklerini sanmıyorum bu devirde böyle büyük bir firma sigortasız işçi çalıştırabiliyor

1 gün çalıştım

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
sigorta bile başlatmadılar tazminat ödeyeceklerini sanmıyorum bu devirde böyle büyük bir firma sigortasız işçi çalıştırabiliyor
Neden peki demedin sigorta yapmassanız çalışmam diye aklında olsun bir işyerine girerken önceden anlaş sigortasız çalışmam diye maaş dahil ne kadar maaş alacağını sigortanı yemeğini izin günlerini senelik iznini böyle günlük işçi gibi işe girip çalışılmaz taşaron işçileri bile siğorta yapmak zorundalar iş ve işçi bulma kurumuna gidip şikayet edebilirsin 15 günlük deneme süresi var yanılmıyorsam buna bile dahi ücretini ve sigortanı yapmak zorunda

20 Mar 2022
325
20
Peki buna sebep ne olabilir sence işten çıkarınca tazminatını vermek zorunda ama ne kadar çalıştın o tv,yi alalı ne kadar oldu belli bir zaman aralığında iade edebiliyorsun bildiğim kadarıyla tüketici haklarını ara ve durumu anlat iade etmek istiyorum de çok uzun zaman geçmediyse gerekirse yasal yollardan hakk

Neden peki demedin sigorta yapmassanız çalışmam diye aklında olsun bir işyerine girerken önceden anlaş sigortasız çalışmam diye maaş dahil ne kadar maaş alacağını sigortanı yemeğini izin günlerini senelik iznini böyle günlük işçi gibi işe girip çalışılmaz taşaron işçileri bile siğorta yapmak zorundalar iş ve işçi bulma kurumuna gidip şikayet edebilirsin 15 günlük deneme süresi var yanılmıyorsam buna bile dahi ücretini ve sigortanı yapmak zorunda
paraya ve televizyonumun değiştirilmesine ihtiyacım vardı gözüm onu görmedi

birde utanmadan teknisyen üniformasını geri istediler başka elbisem yoktu çıplak göndereceklerdi beni

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
paraya ve televizyonumun değiştirilmesine ihtiyacım vardı gözüm onu görmedi

birde utanmadan teknisyen üniformasını geri istediler başka elbisem yoktu çıplak göndereceklerdi beni
İşte bunun sorun yaratabileceğini düşünemedin sırf bunun için orada çalışmayı göze aldın ve sonuç senin ne yapmak istediğini anlamışlar zaten işte olay burdan kaynaklanıyor maalesef üniformayı isteyebilirler ama senden hakkını savun işçi bulma kurumundan yardım iste sorunu anlat umarım,ki yardımcı olurlar çok geçmiş olsun hayırlı geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt