Televizyon Teknisyeni
Yeni Üye
- 20 Mar 2022
- 325
- 20
yaşadığım Olayı en Başından İtibaren anlatıyorum A101 üzerinden 43UA2263DT model televizyon aldım televizyonun ekranında sadece siyah fonda belli olan lekeler ve çizgiler çıktı değişim istedim servisten cihazıma kontrole gelindi hiçbir sorunu olmadığı söylenip benden habersiz servis talebimi iptal etti aynı sorun yüzünden birden fazla servis talebi açtım hepsi teker teker iptal edildi en sonunda yaşadığım bölgedeki serviste belki değişim açtırabilmek için teknisyen sıfatıyla işe başladım akşama kadar buzdolabı taşıttılar bana kolumda kesikler oluştu ağzımdan burnumdan kanlar aktı en sonunda akşam beni televizyon bölümüne alabilirmisiniz benim uzmanlığım bu alan üzerine dedim diye soru sordum beni işten çıkarttılar ücret ödemeden hakaret ettiler saldırmak üzerelerken kaçtım servisten ağlaya ağlaya evime döndüm eve geldiğimde kalbim buna daha fazla dayanamadı tekledi kalbim bayılmışım herkes benim için seferber oldu vestel markası bir özür bile dilemedi servisten sadece sorunlu televizyonumun değiştirilmesini istemiştim teknisyenler ilgilenmediler ne yapabilirim
Son düzenleme: