Toshiba 43LL3A63DT - 43L3863

A Çevrimdışı

aysegül 

Yeni Üye
14 May 2020
35
26
Herkese merhaba,

Hepsi Burada da satılan Toshiba 43L3863 43'' 108 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV

ile

A101 de satılan Toshiba 43LL3A63DT 43" Full HD Smart Led TV

arasında ne gibi farklar var acaba, görüntü kalitesi, kanal geçiş hızı, malzeme kalitesi fark eder mi, panelleri aynı mı? Hangisini tavsiye edersiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim ?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
A Çevrimdışı

aysegül 

Yeni Üye
14 May 2020
35
26
Muhtemelen yarın sipariş vereceğim a101 den hemen siparii versem sonra pişman olur muyum sizce yakın zamanda başka tvler çıkar mı bilginz var mı
Bi sitede 4 - 2 çekşrdek durumu vardı bu bir önemli fark mı
Adem Helvacı Adem Helvacı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Muhtemelen yarın sipariş vereceğim a101 den hemen siparii versem sonra pişman olur muyum sizce yakın zamanda başka tvler çıkar mı bilginz var mı
Bi sitede 4 - 2 çekşrdek durumu vardı bu bir önemli fark mı
Adem Helvacı Adem Helvacı
Hangi tv yi alırsanız alın 6 ay sonra pişman olacaksınız elbette zira mutlaka yeni bir model ismi sürecekler piyasaya

Önemli olan teknolojik olarak bir fark katıp katamadıklarıdır.

sevgili Özgür gayet makul açıklamış, ikisi arasında kıyaslama yapamaya değer şekilde ayırım yapabilecek durum yok, bu koşullarda daha ekonomik olanı, daha uzun garantili olanı, evinize daha kısa sürede teslim edileni gibi hususlara dikkat etmek gerekir.

A Çevrimdışı

aysegül 

Yeni Üye
14 May 2020
35
26
Hangi tv yi alırsanız alın 6 ay sonra pişman olacaksınız elbette zira mutlaka yeni bir model ismi sürecekler piyasaya

Önemli olan teknolojik olarak bir fark katıp katamadıklarıdır.

sevgili Özgür gayet makul açıklamış, ikisi arasında kıyaslama yapamaya değer şekilde ayırım yapabilecek durum yok, bu koşullarda daha ekonomik olanı, daha uzun garantili olanı, evinize daha kısa sürede teslim edileni gibi hususlara dikkat etmek gerekir.

Bence çok haklısınız bende bu saydığınız hususları düşündüm hi level 2 yıl garantili diye vazgeçtim a101 de daha güvenilir geldi diğer mağzalardan farkı olmaz diye düşündüm hemde daha ucuz diye a101 den almayı düşünüyorum şuan boşum diye bu kadar araştırabiliyorum ama okudukça kafam daha da karışıyor biraz para biriktirip q60 mı alsam ama onda da bozulursa çok üzülürüm ama diğer tvlerde de çok fazla detay giriyor bu forumda öğrendiğime göre tv markasından çok panel önemliymiş ama ben panelin p sini bile bilmiyorum
Birde yine burada öğrendime göre her tv ortalama ömrü 5 seneymiş(buna gerçekten çok şaşırdım) böyle olunca da q60 için bütçemin üstüne çıkmama değmez gibi( bu yaptığım sizce mantıklı mı yoksa kullanım süresi olarak q60 uzun süre kullanınca ekomomik olur mu)
Böyle düşününce ucuz tv alıp bozulunca değiştirmek daha mantıklı geliyor
Birde en başta Lg tv almayı düşünüyordum bu tv de lg panel varmış (yanılmıyorsam) bu sebepten bu tv yi seçtim. Aslında bu tv nin 49 inci aynı özelliklerde olmasını çok isterdim ama üretmemişler
Birde bir soru aklımı karıştırıyor bu tv hck panel mi hkc panelde 4000:1 konstrat oranı varken diğerinde 1500:1 bu detay önemli mi bilmiyorum ama bana hkc panel daha iyiymiş gibi geldi yanılıyor muyum acaba

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Adem Helvacı Adem Helvacı Aragorn Aragorn Sota Sota mesai saatleri bitmeden sipariş vereceğim son fikriniz nedir sizce iyi olur mu beklentilerime göre
Bu sizin kişisel beklentinize göre değişir ancak diyebileceğim şey Toshiba diğer Vestel üretimlere göre daha özenli bir üretim sürecinden geçiyor, benim gördüğüm kadarıyla A101 satışı olan ürün üzmez gibi duruyor ancak başta da dediğim gibi önemli olan sizin beklentiniz onu da bilemediğim için kararı vermek size kalıyor biz sadece fikirlerimizi söyleyebiliriz, iyi bayramlar

Geri
Üst Alt