Toshiba 43L2863DAT kullanıcı yorumları

I Çevrimdışı

izmir35

Yeni Üye
20 Şub 2019
9
39
Arkadaşlar A101 de bu tv yi gördüm fiyatı cazip geldi.Ott player veya Smart iptv yüklenebiliyor mu bu televizyona.@Ado abimizin videosunu izledim görüntüleri hoşuma gitti.Fakat iptv üyeliğim var netflix üyeliğim var.Bu iptv için smart iptv veya ücretsiz olan ottplayer yüklenebiliyor mu?Eğer yüklenebiliyorsa bu tv yi alıcam.yada sizin şu modeli al diyeceğiniz tv varsa yazarsanız çok mutlu olurum.Fiyat olarak Maksimum 2200Tl param var.Kullanma amacım iptv de maç ve belgesel izlemek ayrıca netflix izlemek arasırada youtube izlerim.Teşekkür ederim.

juxbox Çevrimdışı

juxbox 

Aktif Üye
9 Tem 2018
162
42
ss ip tv ve ottplayer yeni geldi sorunsuz bir şekilde iptvde ssiptv programını kullanabilirsin sana tavsiyem kullandığın ip tvnin m3u dosyasını yukleme direk bağlantı linkini yapıştırdıgında daha stabil çalışıyor bilgine

I Çevrimdışı

izmir35

Yeni Üye
20 Şub 2019
9
39
ss ip tv ve ottplayer yeni geldi sorunsuz bir şekilde iptvde ssiptv programını kullanabilirsin sana tavsiyem kullandığın ip tvnin m3u dosyasını yukleme direk bağlantı linkini yapıştırdıgında daha stabil çalışıyor bilgine
teşekkür ederim.daha almadım toshiba yı fakat oldukça yakınlaştım iptv çalıştırıyo dediğin için.

Geri
Üst Alt