ALwuhusH
Aktif Üye
- 12 Ağu 2020
- 268
Emanet aldığımız TV ile gittiAaa,demirler nerede
Aaa,demirler nerede
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bunu sipariş verdim indirime girdi diğerini iptal edicem
Emanet aldığımız TV ile gittiAaa,demirler nerede
Aaa,demirler nerede
Emanet aldığımız TV ile gitti
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bunu sipariş verdim indirime girdi diğerini iptal edicem
İstediğim model aslında 32LL3B63DTFark ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
32LL3B63DT
VESA (Duvara montaj) GxY 75mm x 75mm
Adem Helvacı keşke şuna çözüm olsa şimdi 2 TV gelicek ilk sipariş ettiğimi iptal edemiyorum kargoyada verilmedi arıyorum ama neymiş size gelince almayın iade edilir ücretiniz diyor neden süreci böyle uzatıyorlar daha basit çözüm varken işi hep yokuşa sürüyorlar :(İstediğim model aslında 32LL3B63DT
Buydu diğeri değildi diğerinin anakart model no bilinmiyor kimse alıp test etmemiş bende test edilip Adem Helvacı tarafından YouTube de videosu olan bir TV alayım dedim aldım ;)
Adem Helvacı keşke şuna çözüm olsa şimdi 2 TV gelicek ilk sipariş ettiğimi iptal edemiyorum kargoyada verilmedi arıyorum ama neymiş size gelince almayın iade edilir ücretiniz diyor neden süreci böyle uzatıyorlar daha basit çözüm varken işi hep yokuşa sürüyorlar :(
O seçenek yokDurumuz üyelik paneli siparişler kısımdan ürün iptal seçeneği durumunu durumunu kendiniz biliyorsunuz
Durumu uyğunsa ( ürün iadesi )
Hepsiburada ile görüşme yapın ve mesaj gönder yazılım sisteminiz iptal işlemini kabul etmiyor .
ve belğelendirin ileride bir sorun olursa kayıtlar bulunsun .
O seçenek yok