Toshiba 32ll3a63dt donma sorunu

U Çevrimdışı

Umut.yksll

Yeni Üye
11 Eyl 2020
5
35
2 gün önce toshiba 32ll3a63dt tv aldım 1500tlye hepsiburadadan. Daha ilk günden 4-5 kez izlerken durup dururken dondu, uydudan izlerken oldu, usb den film izlerken oldu, ekran paylaşımı yapmaya çalışırken oldu yani neden olduğu belirsiz. Ileride daha çok sıkıntı çıkarır mı iade etmemi tavsiye eder misiniz

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
menü 4725 tuslarina bastiktan sonra diagnostic basligi altindaki factory reset yapip tekrar ilk kurulum yapin, sorun devam ediyorsa kartta problem olabilir..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,625
donup reset atma problemi bir çok nedenden oluşabilir. ana kart, yazılım sorunu, besleme kartı, wifi modülü, wifinizin uzaklığı, internetin yavaş olması, yayının sağlıksız gelmesi, piriz başlığındaki uçların gevşek olması, tv ye etki edebilecek lamba vs. vs.
menü 4725 yapıp resmi eklermisiniz.

U Çevrimdışı

Umut.yksll

Yeni Üye
11 Eyl 2020
5
35
Bug da olabilir. (Yazılım kaynaklı hata.)
Donanımda da arıza olabilir.
Servis çağırın hiç uğraşmayın.
Hocam sabah usb den film izlerken 2 kez daha oldu , flaş belleği çıkardım, gün boyu çalıştı ekran paylaşımı yaptım youtube'a girdim amazon prime'a girdim uydudan izliyoruz şuan hiç olmadı sabahkinden başka. Flaş belleklerimizden veya usb portlardan kaynaklı olabilir belki. Bi kaç gün daha gözlemleyim ona göre hareket ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

donup reset atma problemi bir çok nedenden oluşabilir. ana kart, yazılım sorunu, besleme kartı, wifi modülü, wifinizin uzaklığı, internetin yavaş olması, yayının sağlıksız gelmesi, piriz başlığındaki uçların gevşek olması, tv ye etki edebilecek lamba vs. vs.
menü 4725 yapıp resmi eklermisiniz.

20200911_213739.jpg

menü 4725 tuslarina bastiktan sonra diagnostic basligi altindaki factory reset yapip tekrar ilk kurulum yapin, sorun devam ediyorsa kartta problem olabilir..
Yukarıda da yazdım, bir toshiba bir de sandisk flaş bellek kullandım, ikisi de takılıydı donmalar flaşlar takılıyken oldu sabah çıkardım tekrar olmadı. bir süre flaşsız kullanacam umarim tekrar olmaz. Flaşları kullanacağım zaman biçimlendirip sırayla denerim

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,428
Yukarıda da yazdım, bir toshiba bir de sandisk flaş bellek kullandım, ikisi de takılıydı donmalar flaşlar takılıyken oldu sabah çıkardım tekrar olmadı. bir süre flaşsız kullanacam umarim tekrar olmaz. Flaşları kullanacağım zaman biçimlendirip sırayla denerim

Belki usb bellekte sorun vardı ama isterseniz bir de HbbTV gibi özellikleri kapatıp deneyin.

U Çevrimdışı

Umut.yksll

Yeni Üye
11 Eyl 2020
5
35
Belki usb bellekte sorun vardı ama isterseniz bir de HbbTV gibi özellikleri kapatıp deneyin.
Aktif internet bağlantısı yok, kullanacağım zaman mobilden bağlanıyorum sonra bağlantıyı kesiyorum.
Az önce menü 4725 yaptım fotoğraf çektim o ekranda durdu 5 -6 dk , sonra çıkmaya çalıştım yine donmuş internet bağlı değil flaşlar da takılı değildi.

Sıcaktan olabilir mi acaba ? Adana da yaşıyoruz gündüzleri klima çalışıyor donma sorunu olmuyor. Donmalar klima çalışmadığı zamanlar oldu

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,428
Aktif internet bağlantısı yok, kullanacağım zaman mobilden bağlanıyorum sonra bağlantıyı kesiyorum.
Az önce menü 4725 yaptım fotoğraf çektim o ekranda durdu 5 -6 dk , sonra çıkmaya çalıştım yine donmuş internet bağlı değil flaşlar da takılı değildi.

Sıcaktan olabilir mi acaba ? Adana da yaşıyoruz gündüzleri klima çalışıyor donma sorunu olmuyor. Donmalar klima çalışmadığı zamanlar oldu

Olabilir.
Ortam ısısı epey yükseliyordur Adana'da.
İlginç bir durum, bu TV'lerde pasif soğutma mevcut olur genelde, o da bir yere kadar yetiyordur belki.

Olmadı , bir tane fan bağlayın adaptör ile, anakartın civarında havalandırma delikleri varsa oraya üflesin.

Geri
Üst Alt